Bug tracker

This ticket has been moved to our new tracker. Open Ticket PHPBB3-6637 now.

Setting Form limit to -1 breaks forms and registration (fix completed in vcs)

Setting the "Maximum time to submit forms:" to -1 to disable it under security settings will produce the "invalid form" error and as far as I can tell completely breaks the registration page.

This is on fresh install of RC8 I'm using for testing purposes. I'm assuming this may be caused by my server setting but I really don't know.

If you need further server details or example forum PM me.

Comments / History

Edited ticket

Action performed by thecoalman (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 02:19

Posted by iyeru42 on Dec 10th 2007, 07:59

And setting to zero doesn't work?

Posted by thecoalman (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 08:03

Leaving it at the default 7200 doesn't cause any problems. Setting it to 0 probably would because you're giving them 0 seconds to submit the form. ;)

Posted by thecoalman (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 08:06

I should add the text says set it to -1 to disable, most of the other settings are 0 to disable but not this one.

Assigned ticket to user "Kellanved"

Action performed by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 08:46

Changed ticket status from "New" to "Unreproducable"

Action performed by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 08:51

Posted by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 08:51

I can't reproduce that at all. Works fine for me.

Changed ticket status from "Unreproducable" to "Fix in progress"

Action performed by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 18:19

Posted by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 18:19

Found it.

Linked ticket with changeset: r8273

Action performed by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 18:35

Changed ticket status from "Fix in progress" to "Fix completed in CVS"

Action performed by Kellanved (Former Team Member) on Dec 10th 2007, 18:35

Ticket details

Related SVN changesets