Search found 5 matches

by raggirays
Wed Sep 18, 2002 2:48 pm
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: [HELP] Error when register & delete a user
Replies: 141
Views: 18370

same problem..

The command to change the groups table is: ALTER TABLE `phpbb_groups` CHANGE `group_id` `group_id` MEDIUMINT(8) NOT NULL AUTO_INCREMENT If you have access to MySQLAdmin, run it from there. I have the same problem but with PostgreSQL... this query doesn't work in PhpPgAdmin... someone could help me ...
by raggirays
Thu Apr 04, 2002 9:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade from RC3 to 2.0.0 - No DB Layer problem...
Replies: 6
Views: 494

IT WORKS!

Thanks for your precious support!!!!
Comment at row39 of "update_to_FINAL.php" this statement:

Code: Select all

/*
default:
die("No DB LAYER found!");
break; 
*/
Great & Incredible work from all of ya!!! I'm really stunned!!
by raggirays
Thu Apr 04, 2002 9:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade from RC3 to 2.0.0 - No DB Layer problem...
Replies: 6
Views: 494

Same problem

Same Problem... I tried an upgrade from RC4 to FINAL....
by raggirays
Wed Mar 20, 2002 11:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: RC3 poll graphic issue
Replies: 5
Views: 638

Re: follow-up

gpence wrote: I'm now getting:
NOT FOUND
The requested URL /forums/subSilver.css was not found on this server.


in both frames when I click on the admin panel link...

:-(


quite strange....
by raggirays
Tue Mar 19, 2002 8:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: RC3 poll graphic issue
Replies: 5
Views: 638

here's the second section to change!

I'm using the RC3 and I tried the first way (the second way gave me parsing errors unexpected... strange editor problems I guess..)
Anyway the second code section to change is in 'viewtopic.php' around line 727.... it works fine for me now!

Go to advanced search