Search found 163 matches

by agiacosa
Thu Dec 23, 2004 5:11 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] The Blog Mod
Replies: 1181
Views: 202051

Can you tell us something about where to get weblog templates? Thanks!
by agiacosa
Fri Dec 10, 2004 9:58 pm
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Getting parse error
Replies: 5
Views: 317

Well, you are certainly not a loserman. It works. However, I had to use $userdata instead of $profiledata.

Thanks!
by agiacosa
Fri Dec 10, 2004 9:12 pm
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Getting parse error
Replies: 5
Views: 317

Doesn't seem to work that way either for some reason.
by agiacosa
Fri Dec 10, 2004 9:06 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Making a style Mozilla & Firefox Compatible
Replies: 5
Views: 394

Actually, it was a coder issue. :oops:
by agiacosa
Fri Dec 10, 2004 12:42 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] WPM 1.0.9
Replies: 129
Views: 24927

I've rechecked the file edits and everything seems in order. To clarify, I did run instal_db.php but got an error. I then manually entered the SQL statements via phpmyadmin as listed in intall.txt 1.0.8. The table is created. The only thing wrong is that phpmyadmin is saying I should have a primary ...
by agiacosa
Fri Dec 10, 2004 11:54 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] WPM 1.0.9
Replies: 129
Views: 24927

Hi,

Yes, I did run the db install. I have gone through the install text carefully. And, I don't use profileCP.

Is the version in phphacks.com the latest version? Does it work with 2.0.11?

Thanks.
by agiacosa
Thu Dec 09, 2004 7:50 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Making a style Mozilla & Firefox Compatible
Replies: 5
Views: 394

I have a problem with Firefox and Mozilla. I made text to only be visible for when a member is logged out using the switch command.

Members that are logged in that use Firefox and Mozilla are seeing the text.

That is weird. Is there are way to get these browsers to obey?!
by agiacosa
Thu Dec 09, 2004 7:20 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] WPM 1.0.9
Replies: 129
Views: 24927

I don't get any errors but PMs are not sent. I used the version that is on the first page. Is that not the latest? I'm using 2.0.11.

Thanks.

Art
by agiacosa
Thu Dec 09, 2004 4:43 pm
Forum: [2.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: Getting parse error
Replies: 5
Views: 317

Getting parse error

I'm writing a very simple mod that determines if a user has zero posts and then displays a message encouraging that member to make his first post. Here's the code that goes into overallheader.tpl <!-- BEGIN switch_user_logged_in --> <?php if ( $profiledata['user_posts'] != 0 ) { echo "<br><span clas...
by agiacosa
Thu Dec 09, 2004 11:33 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Anti-lurker mod
Replies: 1
Views: 214

Anyone?
by agiacosa
Wed Dec 08, 2004 12:00 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Anti-lurker mod
Replies: 1
Views: 214

Anti-lurker mod

Anyone interested in writing an anti-lurker mod? We all have many members that never post. I have a message that is shown to unregistered visitors asking them to become members. What I would like is an ability to recognize members that have zero posts and display a message for them. Any volunteers?
by agiacosa
Tue Nov 30, 2004 11:56 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [Testing] Working CafePress Mod..
Replies: 35
Views: 5352

I´m sorry, is this mod working?
by agiacosa
Tue Nov 30, 2004 11:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] The Blog Mod
Replies: 1181
Views: 202051

:P Anxiously awaiting your release.
by agiacosa
Sun Nov 28, 2004 1:23 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] The TRI FORCE (Username Color / User Level / ModCP)
Replies: 366
Views: 76887

Disregard
by agiacosa
Sun Nov 28, 2004 1:07 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] The TRI FORCE (Username Color / User Level / ModCP)
Replies: 366
Views: 76887

Disregard

Go to advanced search