Search found 50 matches

by Theberge43
Wed Jul 15, 2009 2:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Solved] Error - Version Check after upgrade 3.0.4 to 3.0.5
Replies: 2
Views: 55

[Solved] Error - Version Check after upgrade 3.0.4 to 3.0.5

Hi,

I have just upgraded from 3.0.4 with the Auto-Updater.
Here is screenshots of my problem :

Image

Image
by Theberge43
Wed Jul 18, 2007 1:20 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: [Help]ProSilver - Bottom align the footer
Replies: 0
Views: 220

[Help]ProSilver - Bottom align the footer

Hi, I've tried to look for this in the forum, but it doesn't seem to be explained. I'd like to aligned the footer at the bottom of the browser window when the page doesn't take the whole screen. Anyone knows where to start ? Here is an example of what I mean : http://ehmqc.com/qcfl20/ucp.php?mode=lo...
by Theberge43
Wed Jul 11, 2007 1:05 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Tool] online style editor (100+ styles)
Replies: 231
Views: 67385

Re: [Release] proGreen, proDarkBlue, proGray, etc...

Well you saw the change I'm doing ...
How come it works on every other theme ? And it only messes up when I put your CSS in ?
by Theberge43
Tue Jul 10, 2007 7:20 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Tool] online style editor (100+ styles)
Replies: 231
Views: 67385

Re: [Release] proGreen, proDarkBlue, proGray, etc...

Something is definitely wrong in the CSS generated by you colorizer ... Here what I've done : 1. Copied the prosilver folder to QcFL2.0 2. Changed all the .cfg files to match my QcFL2.0 theme 3. Copied all the images from progray 4. Copied all the CSS from progray 5. Tried to change the background o...
by Theberge43
Tue Jul 10, 2007 6:16 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Tool] online style editor (100+ styles)
Replies: 231
Views: 67385

Re: [Release] proGreen, proDarkBlue, proGray, etc...

Ok, I really don't understand ... here is the change I'm doing : Before .headerbar { background-color: #7F7F7F; background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_header.gif"); color: #FFFFFF; } After .headerbar { background-color: #7F7F7F; background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_header_qcfl2.g...
by Theberge43
Tue Jul 10, 2007 5:56 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Tool] online style editor (100+ styles)
Replies: 231
Views: 67385

Re: [Release] proGreen, proDarkBlue, proGray, etc...

Well, tried with 2 other themes and it works ...
I tried uninstalling and reinstalling progray and still doesn't work ... I'll try to redownload it.
by Theberge43
Tue Jul 10, 2007 4:26 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Tool] online style editor (100+ styles)
Replies: 231
Views: 67385

Re: [Release] proGreen, proDarkBlue, proGray, etc...

Well the changes sticks now, but they dont show on my forum ...
Really Weird ...
by Theberge43
Tue Jul 10, 2007 4:21 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Tool] online style editor (100+ styles)
Replies: 231
Views: 67385

Re: [Release] proGreen, proDarkBlue, proGray, etc...

Hi, I used your proGray on RC2 and it worked fine. Just did a clean install of RC3 and tried to modify proGray and the CSS changes dont want to stick. I change the CSS directly in the admin panel, press send, then click go back and it's there. But if I go somewhere else and come back to the theme, t...
by Theberge43
Thu Jun 21, 2007 6:20 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Front page news syndication
Replies: 37
Views: 6481

Re: [RC1] Front page news syndication

Nice little MOD man, and exactly what I'm looking for. I have 2 questions : 1. Could it be possible to fetch the user's avatar as well !? It would be really nice :D 2. I'd like to put the result into an array, keep the file somewhere hidden on my site and call the results (variables) inside another ...
by Theberge43
Mon Jan 29, 2007 6:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Host Transfer DB problems galore !
Replies: 4
Views: 351

Ok, I officially hate bigdump.php ...
It stops all the time at different place in the file and it doesn't even give me an error message ...


I'm officially pissed ... :evil:
by Theberge43
Mon Jan 29, 2007 5:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Host Transfer DB problems galore !
Replies: 4
Views: 351

Well I still block at the same place with bigdump.php : Error at the line 9939: INSERT INTO `phpbb_search_wordlist` VALUES (0x64e963656d627265, 125, 0); Query: INSERT INTO `phpbb_search_wordlist` VALUES (0x64e963656d627265, 125, 0); MySQL: Duplicate entry 'd' for key 1 I have updated my .sql file : ...
by Theberge43
Mon Jan 29, 2007 4:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Host Transfer DB problems galore !
Replies: 4
Views: 351

Host Transfer DB problems galore !

Ok, I'm switching host ... And I have all sorts of problem importing it in the new. When I try to import the .sql file here are my settings : http://i78.photobucket.com/albums/j96/Theberge43/2.jpg After some time I get this : http://i78.photobucket.com/albums/j96/Theberge43/3.jpg And it always block...
by Theberge43
Mon Aug 14, 2006 6:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird Language Problem ...
Replies: 2
Views: 267

Ah ... thanks, learned a little more PHP today :)
by Theberge43
Mon Aug 14, 2006 5:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird Language Problem ...
Replies: 2
Views: 267

Weird Language Problem ...

Hi ... I run PHPBB 2.0.21 with ezPortal 2.1.8e. Not sure the MOD has anything to do with my problem though. On my portal page : http://lhqpe.ehmqc.com/portal.php On the left menu I have a link to the Forum that display and works fine. Here is the code for it <td class="row1" align="left"><span class...

Go to advanced search