Search found 88 matches

by bdsur
Wed Oct 27, 2010 8:32 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How To Recovery Post
Replies: 3
Views: 114

Re: How To Recovery Post

The problem is i was deleted six month ago post now i can see in my forum topic is there when click it that time show[The requested topic does not exist] http://i1111.photobucket.com/albums/h464/hostmela/Mixed%20Pic/Untitled-1copy-3.jpg its hard to delete single topic have any way i can delete that ...
by bdsur
Wed Oct 27, 2010 7:48 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How To Recovery Post
Replies: 3
Views: 114

How To Recovery Post

I was deleted Resynchronise dotted topics past six month now i want to recovery will u please tell me how can i do it.thank u.
by bdsur
Wed Oct 27, 2010 6:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to disable purne post
Replies: 2
Views: 105

Re: How to disable purne post

thank u.
by bdsur
Tue Oct 26, 2010 5:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to disable purne post
Replies: 2
Views: 105

How to disable purne post

I want to disable purne post option but how? I want to save all post as long as my forum running please help me.
by bdsur
Sat Feb 06, 2010 6:44 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: code error help me plz
Replies: 3
Views: 221

Re: code error help me plz

Lumpy Burgertushie wrote:change this:

Code: Select all

<!-- BEGIN SMOWTION TAG
to this:

Code: Select all

<!-- START SMOWTION TAG
and change this:

Code: Select all

<!-- END SMOWTION TAG
to this:

Code: Select all

<!-- STOP SMOWTION TAG
BEGIN and END in that context are reserved for phpbb variables.

robert
u are rockz working fine now.really thank u. :D
by bdsur
Sat Feb 06, 2010 6:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: code error help me plz
Replies: 3
Views: 221

code error help me plz

i am put this ad <!-- BEGIN SMOWTION TAG - 728x90 - hi quality webhosting company in asia pacific: p2p - DO NOT MODIFY --> <script type="text/javascript"><!-- smowtion_size = "728x90"; smowtion_section = "801587"; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://ads2.smowtion.com/ad.js"> <...
by bdsur
Thu Dec 24, 2009 12:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: moderator please help me
Replies: 1
Views: 135

moderator please help me

when new user registration my forum my board does not sent the email i am check all option everything is fine then why not working?? when i am click forgot password option my board does not sent email.please help me urgently.
by bdsur
Wed Dec 23, 2009 6:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: E-mail sent problem
Replies: 6
Views: 283

Re: E-mail sent problem

anyone expert please give me solution my problem.
by bdsur
Wed Dec 23, 2009 3:45 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: E-mail sent problem
Replies: 6
Views: 283

Re: E-mail sent problem

how can i fix the problem i was check all option everything fine but not sent the mail via board please expert help me.my board is www.forum.hostmela.com
by bdsur
Mon Dec 21, 2009 5:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: E-mail sent problem
Replies: 6
Views: 283

Re: E-mail sent problem

no body here help me.
by bdsur
Sun Dec 13, 2009 9:34 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: E-mail sent problem
Replies: 6
Views: 283

Re: E-mail sent problem

here the pic
Image

i am check error log but did not see any error message.anybody here please give me solution.
by bdsur
Wed Dec 09, 2009 9:34 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: E-mail sent problem
Replies: 6
Views: 283

E-mail sent problem

I am check email option its enable but when user register my forum my board not sent the mail user how can i fix it?
by bdsur
Mon Sep 28, 2009 10:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help me urgently i am tired
Replies: 1
Views: 66

help me urgently i am tired

i am install successfully sitemap module and working awesome everything working fine but i am change few option then my board show only http://i37.tinypic.com/2n84gvn.jpg i am forgot which option i was change now i am unstall the module but result same please help me urgently.forum permission is ok....
by bdsur
Thu Aug 27, 2009 3:27 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Mini Quick Reply
Replies: 203
Views: 43814

Re: Mini Quick Reply

i am install it 3.0.5 working fine but bbcode show but not working
Disable bbcode buttons: open includes/functions_quick_reply.php and replace true with false on line 37, starting with 'bbcodes'.
what is it??i did not fine it.how do i set it center?? nobody here give me support. :cry:
by bdsur
Thu Aug 27, 2009 3:24 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: mChat
Replies: 634
Views: 80965

Re: mChat

wang5555 wrote:
bdsur wrote:i am install it successfully but its show my footer i want to set it now header but how??please help me urgent.
Only change the "<!-- INCLUDE mchat_body.html -->" place in the index_body.html file.

@-Paki-:
What mean is the "deinstalled"?
sorry i did not get it change the code or file name?

Go to advanced search