Search found 89 matches

by LedGrip
Sat Jul 25, 2009 3:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Smilies
Replies: 1
Views: 69

Smilies

Okay I deleted the smilies from phpBB and added new ones to forum/images/smilies in their stead. But.. the smilies wont show up in the ACP > Posting > (Smilies). Also when I go to ACP > Posting > Smilies Install Smilies Package I get Install smilies package No smiley packages found. How do I get the...
by LedGrip
Fri Jul 24, 2009 1:08 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: mChat
Replies: 634
Views: 85554

Re: mChat

You going to be adding a Private Message Feature anytime soon? Like the shoutbox at http://www.monitorbuilt.com They use VBulletin, Their shout box isnt much diff, except the PM and Notice Feature....Hope you make a PM feature soon because It would be nice to have. Also If you do add a PM Feature ma...
by LedGrip
Fri Jul 24, 2009 9:49 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Installed and working on Prosilver.
Replies: 8
Views: 386

Re: Installed and working on Prosilver.

Jelly, I hopped on IRC and chatted with Gabriel aka levitan21 and he installed all the MODS I wanted manually set the template settings for the mods. He really is a good dude. He even corrected a few things for me that I wanted done on the Template itself. He showed me his profile on phpbb and it sa...
by LedGrip
Thu Jul 23, 2009 2:47 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Installed and working on Prosilver.
Replies: 8
Views: 386

Re: Installed and working on Prosilver.

But it works on Prosilver with no problems... I just really don't understand what's going on. I trust you enough to give you admin permissions on my forums so you could take a look at it.. That would help a lot.

Let me know
by LedGrip
Wed Jul 22, 2009 6:25 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Installed and working on Prosilver.
Replies: 8
Views: 386

Re: Installed and working on Prosilver.

Oh yeah. I know what you're talking about.. in AutoMod I go to details and try to apply prosilver to hermes_grey and when I do that it comes up with a force install alert even when I click on force install it says the MOD is already installed.. So yeah I guess im having problems with it
by LedGrip
Wed Jul 22, 2009 6:18 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Installed and working on Prosilver.
Replies: 8
Views: 386

Re: Installed and working on Prosilver.

Im trying to use xboxlive gamer card.. and Im not sure what you're talking about a_jelly_doughnut
by LedGrip
Wed Jul 22, 2009 6:30 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Installed and working on Prosilver.
Replies: 8
Views: 386

Installed and working on Prosilver.

I installed the MODS I wanted and they are working on prosilver. But When I change the template to the one I want to use in this case (hermes_grey) nothing shows up.. I have a XBOX Gamercard MOD installed.. Works great with Prosilver but it does not work with Subsilver or Hermes_Grey. Can sombody pl...
by LedGrip
Wed Jul 22, 2009 4:38 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Help Uninstalled MOD and can't reinstall it
Replies: 2
Views: 448

Help Uninstalled MOD and can't reinstall it

I installed a MOD and then uninstalled it by Accident and now I cant reinstall it this is what I get SQL Queries Error:Duplicate column name 'user_gamertag' ALTER TABLE phpbb_users ADD user_gamertag varchar(225) default '' File edits adm/style/acp_users_profile.html Find <dl> <dt><label for="icq">{L...
by LedGrip
Sat Jul 18, 2009 6:04 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Ranks, Logos, Buttons or any other graphics requests!
Replies: 7038
Views: 880788

Attention: Iron-Maiden

Iron-Maiden can you make a Halo themed image set for me? ive looked all over for something similar to what I want and have even tried to make the images myself but im not that good. you can view my website HERE It would be greatly appreciated if you could thanks
by LedGrip
Fri Jul 17, 2009 5:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Guests View Forums
Replies: 5
Views: 142

Re: Guests View Forums

I got it. Thanks
by LedGrip
Fri Jul 17, 2009 6:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Guests View Forums
Replies: 5
Views: 142

Re: Guests View Forums

Okay I did that and they were all already set to 'read only access' But if you go http://www.haloholics.com/forums you can clearly see that it's not working for people who are not signed in to the site. It says this board has no forums
by LedGrip
Fri Jul 17, 2009 3:15 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Guests View Forums
Replies: 5
Views: 142

Guests View Forums

I want to set my forums so that guests can view the forums but not post in them.. How do I set that?
by LedGrip
Sun Jul 12, 2009 8:51 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Parse error: syntax error, unexpected '}' in
Replies: 1
Views: 73

Re: Parse error: syntax error, unexpected '}' in

Disreguard.. I wasnt looking in the right file.. I was looking in the template files when I should have been looking in the cache files. I fixed it
by LedGrip
Sun Jul 12, 2009 8:41 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Parse error: syntax error, unexpected '}' in
Replies: 1
Views: 73

Parse error: syntax error, unexpected '}' in

Don't know what this is about... But I get this error at the bottom of my forum page Parse error: syntax error, unexpected '}' in /hermes/web08/b1203/host/htdocs/forum/cache/tpl_hermes-gray_overall_footer.html.php on line 25 This is exactly what my line 25. looks like: <!-- IF U_ACP --><span class="...
by LedGrip
Sun Jul 12, 2009 7:22 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Removing header and images
Replies: 4
Views: 123

Re: Removing header and images

That did it.. Thank you very much.. Been wanting to do that for a long time.

Go to advanced search