Search found 43 matches

by gaggid
Mon Jul 26, 2010 2:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

OK, did you do this? You may also want to look at the error log Ok log file quite big. Nothing in log file.. !!! last phpbb forum error is very old Hey nevermind. Finally i took the risk and changed localhost to machine ip address in apache config file. Restarted all services, and it worked. Now i ...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 2:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

t_backoff wrote:OK, did you do this?
t_backoff wrote:You may also want to look at the error log
Ok log file quite big.


Nothing in log file.. !!! last phpbb forum error is very old
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 1:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

You may also want to look at the error log hey wat i tried now On old server i changed machine address to localhost and line 189 exactly as new server file. Options Indexes MultiViews Restarted services. Registration still working fine. That means my old server has the same config file as my new se...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 1:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

Old file, line 189 Options FollowSymLinks New file, line 189 Options Indexes MultiViews Try changing line 189 in the new file to match line 189 of the old file. Thanks for pointing that out. however i changed i settings in my old server file. First of all i changed port 8010 from port 80. Than i ch...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 1:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

It's past my bedtime. I hope Tabitha can help you find a solution. Whom to contact now ??? That would be me. ;) I'm not an httpd.conf expert, but I see a few port 80 lines in your file. Line 46 Listen 80 Line 171 ServerName localhost:80 Read the comments above those lines and try changing them. Wel...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 1:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

It's past my bedtime. I hope Tabitha can help you find a solution. Whom to contact now ??? That would be me. ;) I'm not an httpd.conf expert, but I see a few port 80 lines in your file. Line 46 Listen 80 Line 171 ServerName localhost:80 Read the comments above those lines and try changing them. Wel...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 1:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

ric323 wrote:It's past my bedtime. I hope Tabitha can help you find a solution.
Whom to contact now ???
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 1:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

Any chance of temporarily trying port 80 on the new server? That's something i can't go ahead and do as forum is running in organization and disabling port 80 will hampering work and application. I have attached http.conf file from the old server. http.txt After changing to new server i replaced al...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 12:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

ric323 wrote:Can you try that port on the original server.
As I said, you need to change one thing at a time, and seee which causes your problem.
Ok i tried registration on old server. It worked like a champ. no error nothing.
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 12:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

ok, this is getting complicated then. I assume your network is setup with the correct net masks etc. as you can access the board. Can you try running it on port 80 instead of 8010? It should work ok, but you're going to have to try changing one thing at a time to find the problem. Yes i have alread...
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 12:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

gaggid wrote:
ric323 wrote:So did you disable it in the E-mail settings page already?
Yes, Emails is completely disabled.

Check the screenshot.
email.JPG
I also disabled Custom Fields i was using in registration form. Still no go. Help me please it's quite important for me to fix it as soon as possible.
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 12:39 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

ric323 wrote:So did you disable it in the E-mail settings page already?
Yes, Emails is completely disabled.

Check the screenshot.
email.JPG
email.JPG (33.4 KiB) Viewed 220 times
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 12:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

ric323 wrote:Is email working on the new server?
It may be crashing when it tries to send the authentication email. You could try disabling all emails temporarily and see if registration then works.

I am not using email function on board as it is a local installation and don't require email at all.
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 12:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Re: Problem in User Registration after address change.

Hey i tried settings you suggested.

I tried forcing new server settings. Still nothing happens on register. I click on register and it never responds back.
by gaggid
Mon Jul 26, 2010 10:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problem in User Registration after address change.
Replies: 26
Views: 395

Problem in User Registration after address change.

I am running PHPBB 3 on local network using wamp server. Recently i moved from a small server to a new local server. After moving to new server there has been a change in ip address and port. Old address was http://10.100.55.157/ where as new address is http://10.100.7.71:8010/ after moving out to n...

Go to advanced search