Search found 71 matches

by Boyobejamin
Tue Apr 06, 2010 12:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do you enable quick reply?
Replies: 5
Views: 369

Re: How do you enable quick reply?

That didn't answer the question, didn't he ask Whats the code to add quick reply to an already existing custom style design? That's my same question. I have the Milky Way layout, but after updating, everything was perfectly fine. But there is no Quick Reply on the Milky Way style. But when I switch...
by Boyobejamin
Tue Apr 06, 2010 12:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How do you enable quick reply?
Replies: 5
Views: 369

How do you enable quick reply?

Hello,

I have been using Shadow Flames style Pro gravity and it is designed for 3.0.4 and not the latest version of phpBB. So does anyone have the code to enable quick reply in a style that doesn't have it enabled already?

Thanks in advance
by Boyobejamin
Mon Apr 05, 2010 7:13 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Gallery
Replies: 643
Views: 123327

Re: phpBB Gallery

Yeah, you have to click on phpBB Gallery and delete everything inside of it.
by Boyobejamin
Mon Apr 05, 2010 5:54 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB mChat
Replies: 1195
Views: 174805

Re: mChat new version

Has anyone found a way to change the chat from assending to descending? Is there a way to allow guests to chat? Is there a way to change the rules?
by Boyobejamin
Mon Apr 05, 2010 5:28 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Gallery
Replies: 643
Views: 123327

Re: phpBB Gallery

Hi everyone. I have installed this mod before, but now i've got a little incovenience. I have installed it corretly ( i think ), and my ACP is not showing the configurations like before anymore. It's only in blank. Although its look well on the forum, by clicking create a new album ( Its not possib...
by Boyobejamin
Sat Apr 03, 2010 10:59 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Gallery
Replies: 643
Views: 123327

Re: phpBB Gallery

To delete it from the UCP? That's easy, just go to the ACP > System > MODULE MANAGEMENT > User Control Panel and click delete (or the red X) next to phpBB Gallery. If you get an error, go back, click on the phpBB Gallery link in the Module management > UCP section and delete everything in there and ...
by Boyobejamin
Sat Apr 03, 2010 6:28 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Gallery
Replies: 643
Views: 123327

Re: phpBB Gallery

Hey Nick, Congratulations on getting your mod approved not too long ago, it must feel awesome! I've played with it a bit on my site and will be referring people to it. Also,I have a question lol. Is there a way to allow everyone in a group, with the appropriate permissions to upload photo's, to sele...
by Boyobejamin
Wed Mar 31, 2010 9:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board does not appear to be loading properly
Replies: 8
Views: 234

Re: My board does not appear to be loading properly

I don't use an ftp app and I use afs instead. To access my server I just go to computer and double click on the link that I mapped.

I just installed and made subsilver2 the default style and it appears to work but I don't want to use it forever.

Do you have another solution that I could try?
by Boyobejamin
Wed Mar 31, 2010 8:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board does not appear to be loading properly
Replies: 8
Views: 234

Re: My board does not appear to be loading properly

done! but I still have the problem. >.>
by Boyobejamin
Wed Mar 31, 2010 8:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board does not appear to be loading properly
Replies: 8
Views: 234

Re: My board does not appear to be loading properly

oh wow. that's weird. What should I do?
by Boyobejamin
Wed Mar 31, 2010 8:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My board does not appear to be loading properly
Replies: 8
Views: 234

My board does not appear to be loading properly

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7 What is your board's URL? http://forums.benjaminwelch.com Who do you host your board with? my uncle How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? Fre...
by Boyobejamin
Tue Oct 20, 2009 3:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Accidentally deleted spiders/robots and [I][/I] doesnt work
Replies: 4
Views: 274

Re: Accidentally deleted spiders/robots and [I][/I] doesnt work

(double posting so the topic gets bumped btw)

Since nobody seems to have another solution where can I go to get a list of the most popular spiders/robots (like google, ask, yahoo, bing, etc. and that work of course)?
by Boyobejamin
Mon Oct 19, 2009 11:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Stickys in Forums?
Replies: 2
Views: 129

Re: Stickys in Forums?

If you are an admin on the forum (or a founder)... When creating a topic: Create a new topic and at the bottom of the page there should be a tab called Options. Click it, than next to Post Topic As: Check on Sticky When doing this to a topic that already exists: Click on the topic, look for the bar ...
by Boyobejamin
Mon Oct 19, 2009 11:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: A little help
Replies: 1
Views: 94

Re: A little help

Simple :) 1. Move your board to the new directory 2. log into the acp 3. go to general/Server Configuration/ and update the cookie domain, than click submit 4. go to general/Server Configuration/server settings/Server URL Settings and update the domain name, than click submit 5. Purge the cache 6. U...

Go to advanced search