Search found 7 matches

by MedMan25
Thu Mar 25, 2010 11:10 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: SkyLine
Replies: 161
Views: 29981

Re: SkyLine

Will this version 3.0.6 work with version 3.0.7 of phpBB? There were some problems: I'm curious about whether or not this will work with 3.0.7 also. I've got skyline blue installed w/the latest phpbb3 update and I'm having trouble with the polls. Could it be a compatibility issue? Thanks! Yes, it w...
by MedMan25
Mon Mar 15, 2010 7:53 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: SkyLine
Replies: 161
Views: 29981

Re: SkyLine

I'm curious about whether or not this will work with 3.0.7 also. I've got skyline blue installed w/the latest phpbb3 update and I'm having trouble with the polls. Could it be a compatibility issue? Thanks!
by MedMan25
Mon Mar 15, 2010 4:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Poll problems
Replies: 31
Views: 4341

Re: Poll problems

Same problem, 3.0.7-PLI polls not working.
by MedMan25
Thu Jul 23, 2009 6:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Images won't load when connecting from LAN
Replies: 3
Views: 77

Re: Images won't load when connecting from LAN

The style template images
by MedMan25
Thu Jul 23, 2009 5:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Images won't load when connecting from LAN
Replies: 3
Views: 77

Images won't load when connecting from LAN

Here is a rather strange problem I've encountered. I recently installed a new style (Hermes) on my forum and afterward noticed that when connecting to the forum from a computer on my LAN, many of the images would only load as links and no background, colors, etc. There is no problem when connecting ...
by MedMan25
Fri Jul 17, 2009 2:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Suddenly lost my Admin priveleges! Please help!
Replies: 21
Views: 606

Re: Suddenly lost my Admin priveleges! Please help!

The fact that you CAN access the ACP on a MAC suggests a browser issue. In the ACP, change the cookie name from phpbb3_gt2ql to phpbb3_gt5ql. Then delete all your browser cookies. I can connect to ACP on my home network can't if I try connecting through a proxy on the same browser with the same set...
by MedMan25
Fri Jul 17, 2009 2:22 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Suddenly lost my Admin priveleges! Please help!
Replies: 21
Views: 606

Re: Suddenly lost my Admin priveleges! Please help!

I've got a similar problem. Just installed phpBB3 yesterday, today I've discovered that I can only login to ACP from my local network.

Go to advanced search