Search found 16 matches

by l33tb0y
Wed May 12, 2004 2:11 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Quote fix
Replies: 7
Views: 253

Re: Quote fix

I'd like something that would automatically delete the extra quote boxes. look below to see what I mean. I want a quote like this. But not like this where it quotes twice making two quote boxes. or three. after a while it gets annoying and it wastes space. if there are any mods/hacks/fixes out ther...
by l33tb0y
Wed May 12, 2004 2:10 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Quote fix
Replies: 7
Views: 253

Re: Quote fix

l33tb0y wrote:
l33tb0y wrote:I'd like something that would automatically delete the extra quote boxes.

look below to see what I mean.



I want a quote like this.


But not like this where it quotes twice making two quote boxes.
by l33tb0y
Wed May 12, 2004 2:10 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Quote fix
Replies: 7
Views: 253

Re: Quote fix

l33tb0y wrote: I'd like something that would automatically delete the extra quote boxes.

look below to see what I mean.



I want a quote like this.
by l33tb0y
Wed May 12, 2004 2:10 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Quote fix
Replies: 7
Views: 253

Quote fix

I'd like something that would automatically delete the extra quote boxes.

look below to see what I mean.
by l33tb0y
Mon Apr 12, 2004 8:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: avatar size
Replies: 5
Views: 334

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... ht=offsite

when you do all that make sure you make your avatar directory writable (chmod = 757)
by l33tb0y
Sun Apr 11, 2004 9:12 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: avatar size
Replies: 5
Views: 334

ok thanks man, I'll email it off right away :D
by l33tb0y
Sun Apr 11, 2004 7:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Uploadign avatars... imma cry
Replies: 19
Views: 762

you change the chmod of the folder through FTP tho.
by l33tb0y
Sun Apr 11, 2004 7:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: avatar size
Replies: 5
Views: 334

I assume you mean when linking to an offsite avatar? I'm currently searching for the same fix as of 2 minutes ago when someone thought it'd be a good idea to post a 500x500 offsite avatar. Is there a way to force the image to be a certain size so it just resizes the image? I'm thinking along the lin...
by l33tb0y
Fri Feb 13, 2004 4:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: login.php error
Replies: 6
Views: 270

I was having the exact same problem and fixed it with this http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=172521
by l33tb0y
Thu Feb 12, 2004 11:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 18
Views: 1075

hmm, I just noticed sth weird. When I go to your admin URL, my firewall indicates that my browser wants to connect to Remote Point: web2.websitesource.net [66.179.175.13], port 3306 That's not exactly common. 3306 is the default mySQL database port and should not be involved for http access. And if...
by l33tb0y
Thu Feb 12, 2004 11:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 18
Views: 1075

Ok thank you, I will attempt these changes and report back with what happens.
by l33tb0y
Thu Feb 12, 2004 10:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 18
Views: 1075

I installed it myself for the first time. This is an annoying problem and I have a small feeling that it has to do with the 2.0.6 release so maybe they will fix it?
by l33tb0y
Thu Feb 12, 2004 8:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 18
Views: 1075

I set up a test accout

login: test
pass: test

http://www.tornimage.com
by l33tb0y
Thu Feb 12, 2004 8:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 18
Views: 1075

primedomain wrote: Who's your hoster? Can you access the admin panel by typing the admin URL manually into the browser address bar?
www.domain.com/forum/admin/index.php


nope page goes blank when i try to go there.

http://www.tornimage.com/forum/admin/index.php
by l33tb0y
Thu Feb 12, 2004 7:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 18
Views: 1075

Login problems

When a user (including myself) comes to the forum page and logs in. The webbrowser sits there for a while and than finally just kinda stops loading and stays at a blank white page. If you hit the back button than you are logged in and can access the forums and such. A similar issue occurs when the u...

Go to advanced search