Search found 19 matches

by Sarr
Wed Jul 03, 2013 9:45 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] HTTP Guest Cache
Replies: 80
Views: 16114

Re: [RC] HTTP Guest Cache

What's going on? It's most drastic with google - not indexing at all, but shows no errors. Hmm, I'm not sure; do you have any other mods installed? I notice that your response headers include an ETag, but phpBB doesn't add that header to pages, and neither does my mod. It seems like bot users are s...
by Sarr
Wed Jul 03, 2013 8:40 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] HTTP Guest Cache
Replies: 80
Views: 16114

Re: [RC] HTTP Guest Cache

Hello. Big problem here. Google & Bing aren't indexing my forum (very active one: http://forum.neverwinter.com.pl) at all. Portal (http://www.neverwinter.com.pl) is indexed _very_ high. Forum - from 501 links in sitemap, indexed 1 link. I try hard to know what's the problem. And now I checked my sit...
by Sarr
Wed May 22, 2013 11:24 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 1326
Views: 143813

Re: [RC] Reputation System

All works now, figured it out! :D

But is there any way to disable Admins and Mods or other groups from showing in the Reputation Top-List? :)
by Sarr
Sun May 19, 2013 12:15 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Reputation System
Replies: 1326
Views: 143813

Re: [RC] Reputation System

Hello! I have a problem with Rating. All installed fine with Automod (Prosilver Style), but when I click on Rate (don't matter which) button on user posts, it sends me back to Index of my forum. And vote isn't added. I have MChat, MChat Bot from you (excellent mod!) :) and JQuery Base Mod: https://w...
by Sarr
Thu Dec 22, 2011 7:45 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] User Reputation MOD 0.3.5
Replies: 122
Views: 22137

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.5

I'm also waiting for this one. But I need it to have notification options (e-mail, PM options, both at a time) like karma mod before I switch. People don't use karma system very much now, so without notification (especially anonymous) about getting rep + or -, this won't be useful to our forums here...
by Sarr
Fri Jul 08, 2011 6:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "Connection Timed Out" - no access to Forum!
Replies: 1
Views: 443

"Connection Timed Out" - no access to Forum!

Hi people! I have a real big problem with my forum since last Monday or Tuesday :|. When I or anyone else tries to access them, forum loads for a few seconds, and then throws Information: "Connection Timed Out". I've turned on debugging to see what happens, but I don't find anything weird there (loo...
by Sarr
Wed May 05, 2010 6:09 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Preview
Replies: 109
Views: 58826

Re: Topic Preview

It's actually in your search_results.html file class="topictitle"<!-- IF searchresults.TOPIC_PREVIEW_TEXT --> title="{searchresults.TOPIC_PREVIEW_TEXT}"<!-- ENDIF -->>{searchresults.TOPIC_TITLE}</a>{searchresults.TOPIC_TITLE}</a> should be class="topictitle"<!-- IF searchresults.TOPIC_PREVIEW_TEXT ...
by Sarr
Wed May 05, 2010 6:00 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Avatar of poster on Index and Viewforum
Replies: 150
Views: 118598

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Ok, no problem with that now. But we noticed, that topic avatars aren't refreshing. So when someone writes a post, the avatar shown is the one of the poster from the moment when I launched "avatar_update.php". I can only manually refresh avatars, they don't seem to refresh automatically. Even cleani...
by Sarr
Wed May 05, 2010 5:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Preview
Replies: 109
Views: 58826

Re: Topic Preview

Hello! Great mod, first of all, thank you. But I have one problem - all searches, including "new posts" etc. display double text for topic name. Second one isn't a link. You can see it there: http://img219.imageshack.us/img219/8493/doubletopicsnames.jpg As you see, next to each link is a text which'...
by Sarr
Wed May 05, 2010 4:06 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Avatar of poster on Index and Viewforum
Replies: 150
Views: 118598

Re: Avatar of poster on Index and Viewforum

Hello! Forumlist Problem - no matter what I do, avatars don't want to show on forumlist body. Here's my forum: http://forum.ddopl.com I did those edits. From: <table class="tablebg" cellspacing="1" width="100%"> <tr> <td colspan="5" align="{S_CONTENT_FLOW_END}"><!-- IF not S_IS_BOT and U_MARK_FORUMS...
by Sarr
Sat Mar 06, 2010 8:57 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] WoW : World Of Warcraft Based Skins
Replies: 61
Views: 50018

Re: [Release] WoW : World Of Warcraft Based Skins

Can anybody please fix this style? Right column disappears sometimes, and forum expands for a split second and then right column appears. Here's the forum: http://forum.ddopl.com/index.php And source: http://demo.phpbb3styles.net/wowgold (you can see it here clearly, just change pages and look to th...
by Sarr
Sat Mar 06, 2010 6:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Changing the size of the Smiley pop-up
Replies: 4
Views: 1667

Re: Changing the size of the Smiley pop-up

I did it, and number of smilies has changed properly. Now, how can I change the size of this javascript popup? When I look through Firebug, the link to more smilies shows: <a onclick="popup(this.href, 300, 350, '_phpbbsmilies'); return false;" href="./posting.php?mode=smilies&f=20" class="nav">Poka┼╝...
by Sarr
Tue Jan 05, 2010 5:09 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: How to customize only 1 Custom Profile Field?
Replies: 1
Views: 128

How to customize only 1 Custom Profile Field?

Hello! I've looked for an answer, but haven't found it, so I'll post on my own. The question is: How can I change "styling" of only one type of phpbb3 custom profile field in topic view and other default places? For example, in my D&D Online site's forum, I have a custom filed which is named: "Chara...
by Sarr
Wed Sep 16, 2009 9:02 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] mChat New version
Replies: 561
Views: 31741

Re: [RC] mChat New version

Sounds like a permission/ownership problem. You should contact your host about this. Will do it, and probably post tomorrow how it went. I think it may be the issue of Automod - it installs directly by itself, so it probably owns those files now :D. And I can't change anything. Thank you again, and...
by Sarr
Wed Sep 16, 2009 8:48 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] mChat New version
Replies: 561
Views: 31741

Re: [RC] mChat New version

You can try this for dark style: http://www.phpbb3bbcodes.com/viewtopic.php?f=44&t=3615&start=0 Thanks. But yet another problem. This time very strange - I can't copy a thing to mchat folder :|. I can't even change permissions. The same for umil directory. Even when I do it from cPanel of my server...

Go to advanced search