Search found 96 matches

by coreissue
Thu Jan 26, 2006 3:13 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396965

My Admin was moving the forums up and down just fine until going to 2.0.19 on the old .4. Now they will not move at all. So, I put a vanilla board up and modded in again 1.0.1. I moved one test forum up once and down once. Then it froze and none will move. There is a script problem with 2.0.19 somew...
by coreissue
Sun Jan 15, 2006 3:55 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Merge On Split Mod 0.9.3
Replies: 10
Views: 1925

You are welcome and thanks for the fix.
by coreissue
Sat Jan 14, 2006 8:42 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Merge On Split Mod 0.9.3
Replies: 10
Views: 1925

I installed it and seems to work fine on a topic move with checking anything. Only thing I noticed was if you move the whole topic and the old is deleted it will try to return you to the old, thus a 404. I've just checked this out, and the described behaviour is not true for me (I tested this by ch...
by coreissue
Sat Jan 14, 2006 6:02 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Merge On Split Mod 0.9.3
Replies: 10
Views: 1925

I installed it and seems to work fine on a topic move with checking anything.

Only thing I noticed was if you move the whole topic and the old is deleted it will try to return you to the old, thus a 404.
by coreissue
Fri Jan 06, 2006 5:01 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Smiley management
Replies: 365
Views: 49041

OK, I have marked this in my to do list and will look into it as soon as I have time. The problem WAS addressed and code suggestions were given, but I will check the zip file and update it when I have a chance. Has this happened by any chance? Not pressuring here, as I realize this is a busy time I...
by coreissue
Sat Nov 12, 2005 3:54 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Limited Edit Time 1.0.0a
Replies: 82
Views: 10195

Excellent mod. I really needed this. :D
by coreissue
Sat Oct 29, 2005 1:47 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Rich Text Editor for Post and Private Message
Replies: 109
Views: 22909

Hello! The HotEditor site didn't have it installed on their phpbb. And the demo is still working. While not defending that site for a few reasons I am not a fan of accusations on anyone that are not true. I have never heard of any hacking because of that mod. But there are other mods that do have vu...
by coreissue
Fri Oct 28, 2005 9:33 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Custom Profiles MOD
Replies: 761
Views: 140579

I had the issues with the cannot be used twice. Wish I had copied the exact place I got the full answer from. But this post solution worked for me. Just cannot remember if it has to be added in one or two place. Everything in the mod works now and I have a lot of mods along with it. http://www.phpbb...
by coreissue
Tue Oct 25, 2005 12:43 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Rich Text Editor for Post and Private Message
Replies: 109
Views: 22909

http://hoteditor.com/phpbb/index.php lol it got hacked and ive herd the mod has exploits...prob why the site got hacked Hate to disappoint you but when I tried to use that forum before the HotEditor was not installed on it. Just the default one. The forum was vanilla. Did you note that not even the...
by coreissue
Tue Oct 25, 2005 12:33 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Rich Text Editor for Post and Private Message
Replies: 109
Views: 22909

Chmod your richtext/upload folder to 777. You will get an error message otherwise when you click upload. Thanks, both folder are chmod 777 (I'm just working on localhost) but I still can't upload, I get same error. Perhaps there is something in php.ini? Sorry, but I am not a coder. The only way I c...
by coreissue
Sun Oct 23, 2005 1:55 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Rich Text Editor for Post and Private Message
Replies: 109
Views: 22909

I've installed this mod on phpbb 2.0.17 and it work fine except for the upload image (the feature I need). When I try to upload an image and I clik on upload now button I get this error: Please upload file with extension .gif or .jpg or .png The image file is ok as you can see here (sorry I've used...
by coreissue
Sun Oct 16, 2005 5:25 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] WYSIWYG Mod
Replies: 281
Views: 71769

I use HotEditor currently because it is the only mod out there that works with any degree of success. But I am hoping for a better editor and really looking forward to see what they put in Olympus. With that said excellent start here and fully recognizing what Alpha means. But now using a Rich Text ...
by coreissue
Fri Oct 14, 2005 11:05 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Custom Profiles MOD
Replies: 761
Views: 140579

Why I cant install this mod with EasyMod?

It means easymod cannot copy the included files due to how the command is written.

You should just upload them yourself and delete that portion of the install from the install folder on the server.
by coreissue
Fri Oct 14, 2005 12:59 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Improved Jumpboxes
Replies: 16
Views: 1867

pentapenguin wrote: Glad you guys like it! :D

Okay, here's what's coming in version 0.2:
Add categories to the Search page and the Split topic page.
Did I miss anything?
Anything else?

Wow! That is great!

I think I will wait for that one and do it all at one shot.
by coreissue
Fri Oct 14, 2005 12:54 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Improved Jumpboxes
Replies: 16
Views: 1867

pentapenguin wrote: Did a quick check but I don't see any problems or conflicts off hand....


Thanks!

Go to advanced search