Search found 24 matches

by Grayson
Thu Jan 04, 2007 5:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade to 2.0.22
Replies: 7
Views: 273

I truely believe it was via files changes only which was a mistake. My question has been answered and I appreciate the help!
by Grayson
Thu Jan 04, 2007 5:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade to 2.0.22
Replies: 7
Views: 273

Well, truthfully, I do not remember. In some instance I don't have a clue! This is a function I do so sparingly, I basically have to "learn" my way through it each time I do it! I did not do the full install. I think I went with the changed files only. Anyway, I did lose all mods and had to reinstal...
by Grayson
Thu Jan 04, 2007 4:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrade to 2.0.22
Replies: 7
Views: 273

Upgrade to 2.0.22

I have ver 21 installed and when I upgraded to it I messed up all my modified files, templates, etc. Re modding everything was such a pain that I hesitate to upgrade once again. I'm not a newbie but I do occassionaly seem to have a clue as to what's going on. My templetes are heavily customised and ...
by Grayson
Fri Dec 08, 2006 2:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP index page
Replies: 4
Views: 163

Brf, Thank you. I had, in fact, used a different copy of admin/index_body.tpl. Had a back-up and it's back to it's old self. Thank you for your reply.
:D
by Grayson
Wed Dec 06, 2006 3:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP index page
Replies: 4
Views: 163

Bump again!

Certainly, this isn't too hard a question for those knowledgeable about phpBB? Anyone?

Thanks again.

G
by Grayson
Tue Dec 05, 2006 8:22 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP index page
Replies: 4
Views: 163

Bump!

Any advice on which files & templates control the ACP page??

Thanks
by Grayson
Tue Dec 05, 2006 2:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP index page
Replies: 4
Views: 163

ACP index page

Via upgrading to 2.0.21 and mod installation I have corrupted my main page in the administration area. The left navigation frame is OK as well as all links. The main index page of the right frame is almost blank and shows only bad links, etc. (It normally shows user/guests online, version, etc.) Any...
by Grayson
Sat Dec 02, 2006 12:17 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: SWF file as signature or avatar.. Possible?
Replies: 16
Views: 4335

I've installed this MOD on 2.0.21 and can not get it to work. swf files will not upload, won't link from computer, won't link from URL, ....zippo! Is there an issue with 2.0.21 that prevents swf files? What file needs adjusting to allow swf files in avatars? I followed the instructions perfectly. An...
by Grayson
Wed Nov 29, 2006 5:40 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Upgraded recently and lost a mod ...
Replies: 4
Views: 314

I checked the miniprofile mod and it was istalled. Made the needed changes and all is well once again. Thanks you.
by Grayson
Wed Nov 29, 2006 5:28 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Upgraded recently and lost a mod ...
Replies: 4
Views: 314

Searched and it is not. The below code was taken from where I assume it should be. Is the MINIPROFILE part supposed to be there or is that a MOD that I might have installed previously but messed up with the upgrade? <!-- BEGIN postrow --> <tr> <td width="150" align="left" valign="top" class="{postro...
by Grayson
Wed Nov 29, 2006 4:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: Upgraded recently and lost a mod ...
Replies: 4
Views: 314

Upgraded recently and lost a mod ...

I upgraded from 2.0.18 to 2.0.21 recently and forgot about the changes that would occur to the various mods I've installed over the last months. What a bummer. Live and learn. Anyway, I'm trying to reinstall as many as I can remember and need help in figuring out what mods I was using. I have some I...
by Grayson
Tue Nov 28, 2006 9:00 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Anti-Spam Thread!
Replies: 738
Views: 254918

Upon your advise I have now installed "Better Captcha" as well. I honestly can't advise the spam registrations have stopped but it does appear they have slackened.
by Grayson
Mon Nov 27, 2006 9:58 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Anti-Spam Thread!
Replies: 738
Views: 254918

OK, I'm back! Upgraded to latest version. Visual confirmation is installed. Confusabot finally installed correctly and only a few hours passed before a bot registered. Not the outcome I was hoping for, but possibly a step forward. Time will tell. I will change the "Powered by phpBB" statement next a...
by Grayson
Mon Nov 27, 2006 9:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] ConfusaBOT ACP
Replies: 160
Views: 63015

Back again. About 4 hours after installing this mod correctly, I have had the first spam-bot register ... although they did not post.

I noticed another problem as well, my admin index page is messed up with bad links, etc. Anyone else had this problem?
by Grayson
Sat Nov 25, 2006 5:59 pm
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Anti-Spam Thread!
Replies: 738
Views: 254918

Wolf, Yes, frustration is part of it. Whether one believes it or not, I have devoted much time towards the spam bots. Have upgraded and wiped out several previous mods that now have to be re-installed. Still, I am not much closer than before and in some cases have taken a step backwards. Yes, maybe ...

Go to advanced search