Search found 51 matches

by mike9999
Thu Dec 15, 2005 3:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

WOW, even better question!! more interesting than the first


Why would the pictures not show up at all when I browse on 2 out of 3 of my computers?

there doesnt seem to be a real problem with this attachment, but it would be interesting incase some of my users have the same problem?
by mike9999
Thu Dec 15, 2005 3:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error When Following KNOWLEDGE BASE "Restore Large DB&q
Replies: 3
Views: 123

Special characters usually throw an error like that. Make sure the file you have doesnt contain scripting, just the table info when using phpmyadmin. you may want to check that the commented lines (if any) in your backup file are compatible with sql. There is a spot in phpmyadmin to designate what c...
by mike9999
Thu Dec 15, 2005 3:14 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Restore Database Help
Replies: 2
Views: 82

you will have to check your backup to make sure it actually contains phpbb_posts, phpbb_posts_text, phpbb_users. the search and word tables have to be populated also from what I have found.
by mike9999
Thu Dec 15, 2005 3:07 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

Anyone know why pictures uploaded would not show up when thumbnail is enabled?
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 10:12 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

That took care of it, sorry for the confusion.
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 10:07 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

He said that made no change for him, I was looking for something else, then figured that had to be it.. I will try that now.
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 10:01 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

I dont know who is talking to who or fixing what when looking back at the posts, I dont wanna hack up something thats right, these are the only errors I see on my board.\ found it.. geez all that code for this?? what does it fix aside from the errors? is there a function it makes work again. The onl...
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 9:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

I am getting this error Warning: mysql_free_result(): 39 is not a valid MySQL result resource in /home/raptortr/public_html/phpBB2/db/mysql4.php on line 318 Warning: mysql_free_result(): 41 is not a valid MySQL result resource in /home/raptortr/public_html/phpBB2/db/mysql4.php on line 318 Warning: m...
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 4:12 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

Hello, I am reinstalling this mod on a fresh install of 2.0.18, using the premodified files downloaded on sourceforge. The only thing I had done to the fresh install before installing this mod was install a different style (subBlack) I have 2 questions; I assume I have to go in and update the subBl...
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 4:04 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

hi, ive just made a mistake and could do with upping a vanilla viewtopic.php to my board, it has attachments mod installed though, would this cause problems ? I would say yes if you installed a vanilla viewtopic.php to a board with attachment mod installed. Here is the install for attachment mods a...
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 3:53 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Massive Emailing Issue
Replies: 16
Views: 393

Unable to send, or unable to find where to send one from?
by mike9999
Tue Dec 13, 2005 3:40 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268329

Hello, I am reinstalling this mod on a fresh install of 2.0.18, using the premodified files downloaded on sourceforge. The only thing I had done to the fresh install before installing this mod was install a different style (subBlack) I have 2 questions; I assume I have to go in and update the subBla...
by mike9999
Mon Dec 12, 2005 9:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Database restore problem
Replies: 4
Views: 67

Make sure your backup is structure and data if you are using big dump, if its data only it will stop and see tables already populated.

My backups were all just data, I could only use bigdump after emptying every table that existed with the phpbb_ prefix in phpmyadmin
by mike9999
Mon Dec 12, 2005 9:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: sql for updating database with latest version
Replies: 5
Views: 151

You rock, Im up and running on a new server after being hacked. Saved all my data too!

Thanks!
by mike9999
Mon Dec 12, 2005 1:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: A LOAD of forums arnt working!
Replies: 7
Views: 209

Do they run phpBB? without more information not a whole lot can be done.

Go to advanced search