Search found 69 matches

by azhar_21
Thu Nov 05, 2009 11:49 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Google custom search inactive
Replies: 1
Views: 145

Google custom search inactive

Hi,
I have added a Google custom search in my board a month ago. Recently, i checked my adsense account, the Adsense for search is showing inactive. how to solve this problem ?
by azhar_21
Fri Oct 30, 2009 3:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum Posting - Help
Replies: 1
Views: 123

Forum Posting - Help

Hi,
I have my new forum, created one month ago. Til now, there are 60 members in my site, but the thing is they just come and signup, but wont create any topics.. is there any problem in my board to create a new topic ??
by azhar_21
Thu Oct 22, 2009 4:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New registree confirmation link is not working
Replies: 9
Views: 251

Re: New registree confirmation link is not working

If this is correct and you have changed nothing then it is a problem with your host and you will need to contact them. If you have changed your emails settings then change them back. I contacted to Host support. He checked and stated (We are unable to find any issue with the "confirmation mail send...
by azhar_21
Wed Oct 21, 2009 5:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New registree confirmation link is not working
Replies: 9
Views: 251

Re: New registree confirmation link is not working

Is there any E-mail setting to be change or what is host issue ?? how should i solve this problem ?? :(
by azhar_21
Wed Oct 21, 2009 5:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New registree confirmation link is not working
Replies: 9
Views: 251

Re: New registree confirmation link is not working

I did a successful registration but never received the email. You should check with your 'free' host and see if they have an email issue if you haven't changed your email settings. Your registration is not successful. You are inactive user, when i checked my ADM panel. I guess your username is test...
by azhar_21
Wed Oct 21, 2009 5:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New registree confirmation link is not working
Replies: 9
Views: 251

Re: New registree confirmation link is not working

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.4 What is your board's URL? http://www.freeadspostingforum.com Who do you host your board with? No answer given How did you install your board? I used a tool provided by my host Is your board a fresh install or a conversion? Fr...
by azhar_21
Wed Oct 21, 2009 4:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New registree confirmation link is not working
Replies: 9
Views: 251

New registree confirmation link is not working

For some people who are registering on my site, they receive the email, however the confirmation link within the email does not work.

Even I find many inactive users daily, i guess their confirmation link is not working :(
by azhar_21
Wed Oct 21, 2009 3:28 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Member area settings
Replies: 0
Views: 87

Member area settings

Hi,
I have my phpbb3.0.4 board. In UCP, i have added my webiste URL, but it is not displaying in Member area. why ?
by azhar_21
Tue Oct 20, 2009 3:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 bots/spiders - help
Replies: 10
Views: 214

Re: phpbb3 bots/spiders - help

okay...!
by azhar_21
Tue Oct 20, 2009 3:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 bots/spiders - help
Replies: 10
Views: 214

Re: phpbb3 bots/spiders - help

Brf wrote:You can start by replacing that spam URL with your forum's in your profile here. Then the search engines will follow the link to your forum.
Getting confused :? which spam URL and how to replace that ?
by azhar_21
Tue Oct 20, 2009 3:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 bots/spiders - help
Replies: 10
Views: 214

Re: phpbb3 bots/spiders - help

The bots will not visit your forum unless they know about it. Have you registered your site at any of the other engines? If you post your website in your profile or signature here, then you will probably see "Ask Jeeves", Google, Yahoo, MSN, and YaCy, since those are the only ones that have visited...
by azhar_21
Tue Oct 20, 2009 3:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 bots/spiders - help
Replies: 10
Views: 214

Re: phpbb3 bots/spiders - help

stevemaury wrote:ACP, Permissions tab. Groups forum permissions, Bots group, All forums, Role, Bot access, Apply all permissions.
it is already set to Bot access only.
by azhar_21
Tue Oct 20, 2009 2:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 bots/spiders - help
Replies: 10
Views: 214

Re: phpbb3 bots/spiders - help

can you just tell me where to go and set the Bot's permission ??
by azhar_21
Tue Oct 20, 2009 12:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbb3 bots/spiders - help
Replies: 10
Views: 214

phpbb3 bots/spiders - help

Hi,
I have my phpbb 3.0.4 version board. My forum is active from past 1 month, till now not even one spider has visited my forum, why ?

According to bots, only Google bot, google adsense bot, yahoo bot, alexa bot are visiting daily. Rest of the bots have not yet visited my forum.. :?
by azhar_21
Wed Oct 14, 2009 5:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: indexed in google - help
Replies: 9
Views: 250

Re: indexed in google - help

there are almost 14 posts in my forum, till now it is not indexed in google, yahoo, msn :( .. When i post any new topic in phpbb forum, it will indexed in next day itself...

Go to advanced search