Search found 25 matches

by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 5:29 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restoring without ACP?
Replies: 8
Views: 182

Re: Restoring without ACP?

I'd hug you if I could. You just saved me 150 bucks and 30 days of data!

Thank you so much!
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 5:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restoring without ACP?
Replies: 8
Views: 182

Re: Restoring without ACP?

I'm back woot!

Though I got WEIRDNESS now. The only thing that got left out was config.php

But if I delete the old styles and put them back in clean will that fix that?
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 5:14 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restoring without ACP?
Replies: 8
Views: 182

Re: Restoring without ACP?

The error is a password error at the moment, but I can fix that. I read the article your signature linked to. Would that also delete any user info (LoginIDs, passwords, etc..) or posts as well? At this point I don't mind losing the MODs, they can be restored along with the style. I just don't think ...
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 5:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restoring without ACP?
Replies: 8
Views: 182

Re: Restoring without ACP?

Complete back up that was run through the ACP. Basically I had an issue with a MOD and everything went sour. I tried uninstalling the MOD but it left the DB entries and returned an error. I got into myPHPadmin and deleted those db tables. Still getting errors but they're different now, so I'm gettin...
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 4:33 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restoring without ACP?
Replies: 8
Views: 182

Restoring without ACP?

I need to restore the board back to a clean install WITHOUT losing any of my posts. I can't access the ACP through the usual means because one of my techs broke it to the point we can't even login anymore. I have a backup I downloaded from earlier today which would be fine too, but I can't get into ...
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 4:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quickmod Not Functioning?
Replies: 4
Views: 181

Re: Quickmod Not Functioning?

Ok thanks. :)
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 3:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quickmod Not Functioning?
Replies: 4
Views: 181

Re: Quickmod Not Functioning?

Well the point is that the quickmod tools aren't working properly and I've checked my permissions fully.
by Ac1ds0ld13r
Tue Feb 02, 2010 12:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quickmod Not Functioning?
Replies: 4
Views: 181

Quickmod Not Functioning?

After doing a few searches and double checking my permissions to make sure I didn't upset something to fix the problem I've decided to post this: Anytime I try to use quickmod features (any of them) I get "xxxxxxx not allowed as quickmod" Where xxxxxxx is the name of what I'm trying to do, e.g. lock...
by Ac1ds0ld13r
Mon Feb 01, 2010 10:37 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ultimate Points
Replies: 517
Views: 73888

Re: Ultimate Points

I'm wondering if I messed something up somewhere or if this is a bug <!-- Start Ultimate Points --><!-- IF S_SHOP_LINK --><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_points.gif" width="12px" height="13px" alt="" /> <a href="{U_SHOP}">{L_SHOP}</a><!-- ENDIF --><!-- End Ultimate Points --> I was told to ask...
by Ac1ds0ld13r
Mon Feb 01, 2010 10:04 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Users Choose Displayed Forums
Replies: 55
Views: 10861

Re: Users Choose Displayed Forums

"The submitted form was invalid. Try submitting again." Everything installed perfectly with AutoMod (minus the changes I had to make manually, which I did) and thats the error I'm getting when I try to give my users permission to hide forums. Even Admins are set to no... I'm the Founder and I can't ...
by Ac1ds0ld13r
Sat Jan 30, 2010 9:11 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Resizing toolbar.gif in Absolution?
Replies: 10
Views: 313

Re: Resizing toolbar.gif in Absolution?

Thanks again for all your help. I posted over in its support thread.
by Ac1ds0ld13r
Sat Jan 30, 2010 9:10 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ultimate Points
Replies: 517
Views: 73888

Re: Ultimate Points

I'm wondering if I messed something up somewhere or if this is a bug <!-- Start Ultimate Points --><!-- IF S_SHOP_LINK --><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_points.gif" width="12px" height="13px" alt="" /> <a href="{U_SHOP}">{L_SHOP}</a><!-- ENDIF --><!-- End Ultimate Points --> I was told to ask ...
by Ac1ds0ld13r
Sat Jan 30, 2010 8:58 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Resizing toolbar.gif in Absolution?
Replies: 10
Views: 313

Re: Resizing toolbar.gif in Absolution?

The entire points link goes away. lol

Sorry this has turned into such an issue. I really expected this to be an easy fix.
by Ac1ds0ld13r
Sat Jan 30, 2010 8:22 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Resizing toolbar.gif in Absolution?
Replies: 10
Views: 313

Re: Resizing toolbar.gif in Absolution?

I can't either. That's always worked before. EDIT: I just noticed that when I view the image paths with the Web Developer Add-On in FF it doesn't display a path for that little gif... I'm going to check the file path and I'll repost here if that's the problem. EDIT2: Yeah the pathing is correct. Do ...
by Ac1ds0ld13r
Sat Jan 30, 2010 8:10 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Resizing toolbar.gif in Absolution?
Replies: 10
Views: 313

Re: Resizing toolbar.gif in Absolution?

Yeah I did refreshed them all again just to be sure. ;)

Go to advanced search