Search found 30 matches

by bloggerland
Mon Apr 26, 2010 6:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Google Adsense relevance
Replies: 4
Views: 250

Re: Google Adsense relevance

Brf wrote:This is not support for adsense. You would have to ask Google about that.
Since there is an abandoned mod for this, I thought it would be alright to ask about it in here.
by bloggerland
Mon Apr 26, 2010 6:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Google Adsense relevance
Replies: 4
Views: 250

Re: Google Adsense relevance

battye wrote:This is covered in Google Adsense's help section :)

"What is section targeting and how do I implement it" - https://www.google.com/support/adsense/ ... swer=23168
Thanks - but where should I place that code in my forum?
by bloggerland
Mon Apr 26, 2010 11:30 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Google Adsense relevance
Replies: 4
Views: 250

Google Adsense relevance

I have a forum which main topic is blogging and tips for bloggers.
However we have a lot of smalltalk topics about fashion, food etc. and in these topics my google adsense adds are still about blogging.

Is there any way to make the adsense more specific?
by bloggerland
Thu Apr 15, 2010 10:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can anyone help me locate, what's wrong?
Replies: 2
Views: 184

Re: Can anyone help me locate, what's wrong?

Your forum works fine for me. Sometimes a server will take some time to respond, and therefore not loading all files correctly (in this case, part of your theme). Refreshing your browser solves the problem, right? Not always. However I tried to clear the cache on my forum, and that seemed to solve ...
by bloggerland
Wed Apr 14, 2010 9:05 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] WP-United: WordPress Integration v0.9.2.8 22/05/14
Replies: 1123
Views: 217273

Re: [RC2] WP-United: WordPress Integration v0.8.5, 25/02/201

I've had this installed for a while now - actually I paid the developer to install it for me. So far I've had no problems, but suddenly yesterday evening, my top part of the page on the forum (the top is from wordpress) startet showing up like this: http://i158.photobucket.com/albums/t91/likila/fejl...
by bloggerland
Wed Apr 14, 2010 9:00 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can anyone help me locate, what's wrong?
Replies: 2
Views: 184

Can anyone help me locate, what's wrong?

My forum is at http://www.bloggerland.dk/forum Normally everything works fine - but yesterday I went from max 50 visitors to more than a 1000 :mrgreen: At the same time, I started discovering, that sometimes while loading the forum, the top part of the page looks like this fejl.jpg Could anyone plea...
by bloggerland
Wed Apr 07, 2010 2:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error: Not unique table/alias: 't' [1066]
Replies: 6
Views: 626

Re: Error: Not unique table/alias: 't' [1066]

Yes that would make sense.

Would it be enough to uninstall it through the AotoMOD?
by bloggerland
Wed Apr 07, 2010 1:38 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error: Not unique table/alias: 't' [1066]
Replies: 6
Views: 626

Re: Error: Not unique table/alias: 't' [1066]

Thanks - but how can I know, which mod it is?
by bloggerland
Wed Apr 07, 2010 12:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Error: Not unique table/alias: 't' [1066]
Replies: 6
Views: 626

Error: Not unique table/alias: 't' [1066]

I suddenly got this message at my forum; does anyone have any idea, what went wrong? Not unique table/alias: 't' [1066] SQL SELECT f.*, ft.mark_time, fa.user_id, t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id, t.topic_title, t.topic_id, t.topic_last_post_id FROM (phpbb_forums f) LEFT JOIN phpbb_for...
by bloggerland
Mon Apr 05, 2010 3:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Remove 'This message has been posted successfully' message
Replies: 2
Views: 88

Remove 'This message has been posted successfully' message

Is there any way to remove the Remove 'This message has been posted successfully' message page and redirect to the thread immediately instead?

Thanks :)
by bloggerland
Fri Mar 12, 2010 11:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quick Reply Not Showing Up?
Replies: 30
Views: 2335

Re: Quick Reply Not Showing Up?

SOLVED! I tried to look into my forum page code and the quick reply code was there, but the button itself wasn't displayed even when I enabled everything. So i tried to search the KB about the button, and this helped me: Display Quick Reply by default in prosilver Hope it helps you aswell. Where in...
by bloggerland
Tue Mar 02, 2010 12:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quick Reply Not Showing Up?
Replies: 30
Views: 2335

Re: Quick Reply Not Showing Up?

Just copy the file from /styles/prosilver/template to the template folder of your prosilver-based style. Thank you. I tried that and cleared my cache and refreshed (not sure of the English term :oops: ) my style - and still no quick reply box... Does anyone else have any idea, what is causing this?
by bloggerland
Mon Mar 01, 2010 10:08 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SE Pro Style 1.0.7
Replies: 171
Views: 32455

Re: [RELEASE] SE Pro Style 1.0.1

I'm using this style and have now upgraded to the latest version of the forum, 3.0.7, and I would like to use the feature with quick reply.
However I need to have a template file called quickreply_editor.html - is that available for this style?

Thanks in advance :)
by bloggerland
Mon Mar 01, 2010 10:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Quick Reply Not Showing Up?
Replies: 30
Views: 2335

Re: Quick Reply Not Showing Up?

therat wrote:Is your style up to date. The default style uses a template file called quickreply_editor.html, this doesn't appear to exist on your style, assuming it's the one in your sig.
How am I able to fix this?
My style is se_pro and doesn't seem to have this file...

Go to advanced search