Search found 65 matches

by romeo_piter
Fri Jan 26, 2018 8:26 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 742
Views: 104238

Re: [DEV] Post Love

Quick reply ext also uses ajax. And many others. They work fine.
by romeo_piter
Fri Jan 26, 2018 8:25 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 742
Views: 104238

Re: [DEV] Post Love

And...? What should I do? How can I trace what causes this problem?
by romeo_piter
Mon Jan 15, 2018 9:54 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 742
Views: 104238

Re: [DEV] Post Love

Can anyone help me, please.
How should I make this ext work?
Is there anyone here who has it working normally on 3.1?
by romeo_piter
Tue Jan 02, 2018 2:09 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 742
Views: 104238

Re: [DEV] Post Love

phpbb 3.1.11, extention 1.1.3
Problem with ajax.
It works normally only when liking myself (if allowed in ACP). If we try to un|like another person - there's always an ajax mistake.
by romeo_piter
Tue Jan 02, 2018 10:09 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [DEV] Post Love
Replies: 742
Views: 104238

Re: [DEV] Post Love

Is it possible to turn off these hearts in some forums? For example, it should work for forum id=1,2,10 and not work for the others.
by romeo_piter
Wed Aug 02, 2017 3:34 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Telegram Notifications
Replies: 58
Views: 10409

Re: [3.2][BETA] Telegram Notifications

Will this ext work in 3.1?
by romeo_piter
Sun Apr 02, 2017 10:10 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] LazyLoad for post images
Replies: 18
Views: 2374

Re: [3.2][BETA] LazyLoad for post images

Thank U for the examle. In my case it works different. As I said it was like asynchronous loading. The content is loaded first, and the images later.

I'm using the highslide extention. Can this be the problem? Any hints to make these exts work together?
by romeo_piter
Sat Apr 01, 2017 7:47 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] LazyLoad for post images
Replies: 18
Views: 2374

Re: [3.2][BETA] LazyLoad for post images

It looks like asynchronous loading.
I don't see any images until the page is loaded. The scrolling doesn't affect.
Is that the way it works?
by romeo_piter
Wed Nov 09, 2016 4:28 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] Pageloader
Replies: 35
Views: 2665

Re: [RC] Pageloader

Hi. Thank you for the extention. But there is a thing that deceives users. The pageloader shows up later than the page is already visible. The same thing we can see at your forum http://www.phpbb3bbcodes.com/ I mean we see the page at first (for a couple of seconds) and only after that the pageloade...
by romeo_piter
Fri Aug 05, 2016 4:38 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][RC] Autolinks 1.2.5
Replies: 242
Views: 22551

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.13

Ok. Thanks.
What about translation? How should I add untranslated items in AP?
by romeo_piter
Fri Aug 05, 2016 9:28 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][RC] Autolinks 1.2.5
Replies: 242
Views: 22551

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.13

I can't help you if the extension was not removed correctly. In such a case, you can try to remove it manually. But this is dangerous. Do all necessary backups first. In the phpbb3_ext table, look for an entry named lmdi/autolinks and delete it. In the phpbb3_config table, look for an entry named l...
by romeo_piter
Sun Jul 24, 2016 2:44 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][RC] Autolinks 1.2.5
Replies: 242
Views: 22551

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.13

pierredu wrote:Did you delete the data after disabling the extension?
No, there is a problem with deleting it.
I got the same mistake that table doesn't exist:
http://s1.radikale.ru/uploads/2016/7/24 ... f-full.jpg
by romeo_piter
Sun Jul 24, 2016 2:39 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][RC] Autolinks 1.2.5
Replies: 242
Views: 22551

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.13

pierredu wrote:Did you delete the data after disabling the extension?
by romeo_piter
Sun Jul 24, 2016 9:01 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][RC] Autolinks 1.2.5
Replies: 242
Views: 22551

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.13

I had to uninstall the extention for some reasons and now I can't install again because table forum.phpbb_autolinks is not created during installation. After installation when clicking 'configuration' I get this: http://s1.radikale.ru/uploads/2016/7/24/7cf7aeccb4d2a0204052de944d14fd40-full.jpg Tried...
by romeo_piter
Sun Apr 24, 2016 8:04 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.1][3.2][RC] Autolinks 1.2.5
Replies: 242
Views: 22551

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.10

Well, anyway now everything works fine
Thank you for the extention.

Go to advanced search