Search found 29 matches

by Ditcheat
Thu Jul 11, 2019 2:10 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Moderation of attachments
Replies: 6
Views: 271

Re: Moderation of attachments

Ok, thanks for replying. I think I may have to get help with moderating, and switch it on for everything!!!!
by Ditcheat
Wed Jul 10, 2019 6:53 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Moderation of attachments
Replies: 6
Views: 271

Re: Moderation of attachments

99.9% of pictures I get posted are fine, I just need to check a few to make sure they are suitable. Would it be possible to display something else that could be changed once the photo is passed for display?
by Ditcheat
Wed Jul 10, 2019 5:17 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Moderation of attachments
Replies: 6
Views: 271

Re: Moderation of attachments

Not much use to me unfortunately. I only have two forums both of which can have attachments, would just like to be able to check what the picture contains before allowing it. I don't want to have to moderate all posts that do not have a picture.
by Ditcheat
Wed Jul 10, 2019 5:07 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Moderation of attachments
Replies: 6
Views: 271

Moderation of attachments

Is there any way of requiring just the posts that have attachments (specifically pictures in my case) to be moderated? I don't want to have to moderate all posts, we just need to be careful about what pictures are put up!
by Ditcheat
Tue Jan 17, 2017 7:52 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][RC] Site Logo
Replies: 312
Views: 52852

Re: [3.2][RC] Site Logo

Thanks David, will carry on with other changes in the meantime.
by Ditcheat
Tue Jan 17, 2017 5:01 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][RC] Site Logo
Replies: 312
Views: 52852

Re: [3.2][RC] Site Logo

Hi, I've installed phpBB 3.2 and using your extension to format the header. However, I'm trying alter the text colour from your extension and it doesn't appear to be having any effect. The text stays white even though the setting is for black. Relevant details: Style used - prosilver All browsers ar...
by Ditcheat
Mon Jan 06, 2014 3:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems following auto update
Replies: 7
Views: 921

Re: Problems following auto update

Thanks Brf you hit it in one! Sorry I didn't come back earlier but I was 'downed' with 'Flu and the last thing on my mind was not being able to get into the admin section!!

Have copied the correct files into the correct place and all is now fine.
by Ditcheat
Thu Jan 02, 2014 9:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems following auto update
Replies: 7
Views: 921

Re: Problems following auto update

I'm not putting anything into the address bar. I'm just logging into the forum - successfully. But when I click on the ACP link, at the bottom of the page, I get the attached error message.
by Ditcheat
Thu Jan 02, 2014 8:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems following auto update
Replies: 7
Views: 921

Re: Problems following auto update

What do you suggest? Should I get in touch with JustHost, or have you any other idea? No idea how to look into a possible APC-cache problem (mainly due to it meaning nothing to me!!)
by Ditcheat
Thu Jan 02, 2014 8:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems following auto update
Replies: 7
Views: 921

Problems following auto update

Support Request Template What version of phpBB are you using? : phpBB 3.0.12 What is your board’s URL? : http://cambrianrailways.com/forum Which database type/version are you using? : MySQL 5.5.35-log Which PHP version are you using? : 5.2.17 Who do you host your board with? : Justhost How did you ...
by Ditcheat
Fri Nov 13, 2009 11:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 36
Views: 609

Re: Login problems

I'm not getting any reply from my provider at the moment, so although I think I've switched it all off in my analytics account, I'll need to wait for them to instruct me on any other actions I need to do. It'll probably be tomorrow before that happens (going on previous experience with any requests ...
by Ditcheat
Fri Nov 13, 2009 10:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 36
Views: 609

Re: Login problems

Not sure how long between switching it off and having an effect takes. I'll see what 123 say when they reply to my question.
by Ditcheat
Fri Nov 13, 2009 10:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 36
Views: 609

Re: Login problems

If the server is playing up I'd have thought other people would have noticed, they are one of the largest providers in the UK after all, in the meantime I think I've switched analytics off for my website. Do you think I'll need to reload the files ?
by Ditcheat
Fri Nov 13, 2009 10:11 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 36
Views: 609

Re: Login problems

There is nothing on their website about any problems relate to the db server. I'll get analytics switched off and then see what happens. I'll update the post when I have more news, thanks for all your help so far.
by Ditcheat
Fri Nov 13, 2009 9:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Login problems
Replies: 36
Views: 609

Re: Login problems

What I meant to say was that I have not edited anything other than what the install procedure describes, and altering the page header with my pictures. I did this back in July and there have been no problems until around 2 weeks ago. You mentioning the tagging program rung a bell, as I think it was ...

Go to advanced search