Search found 15 matches

by PatIsLegend
Sun Apr 17, 2011 3:23 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]
Replies: 12
Views: 348

Re: User ranks not showing on viewtopic pages

Probably. I just replaced "viewtopic.php" with a fresh one from 3.0.8 and it's working. I should have tried that before. Thanks for the help guys.
by PatIsLegend
Sun Apr 17, 2011 2:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]
Replies: 12
Views: 348

Re: User ranks not showing on viewtopic pages

Didn't work. The rank title doesn't show up either, and it's spelled the same in both places as well.
by PatIsLegend
Sun Apr 17, 2011 2:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]
Replies: 12
Views: 348

Re: User ranks not showing on viewtopic pages

Actually that was from where I was messing around with it, forgot to change it back. Fixed. Problem still exists, and it's for every style so the problem probably isn't in viewtopic_body.
by PatIsLegend
Sat Apr 16, 2011 11:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]
Replies: 12
Views: 348

Re: User ranks not showing on viewtopic pages

Can you post the "viewtopic_body.html" you are using? The problem exists in any Style I use, but sure: <!-- INCLUDE overall_header.html --> <!-- INCLUDE chat_body.html --> <!-- IF S_FORUM_RULES --> <div class="forumrules"> <!-- IF U_FORUM_RULES --> <h3>{L_FORUM_RULES}</h3><br /> <a href="{U_FORUM_R...
by PatIsLegend
Sat Apr 16, 2011 2:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]
Replies: 12
Views: 348

Re: User ranks not showing on viewtopic pages

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://fyrum.com Who do you host your board with? HostGator How did you install your board? Someone else installed my board for me Is your board a fresh install or a conversion? Update from a pre...
by PatIsLegend
Sat Apr 16, 2011 1:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]
Replies: 12
Views: 348

[SOLVED] User ranks not showing on viewtopic pages [SOLVED]

They show on the User Profile pages, but won't show up on topic pages. This is the deal for any theme I use. Anyone have an idea as to what might be the problem?

EDIT: [SOLVED]
by PatIsLegend
Tue Oct 26, 2010 8:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SQL error question
Replies: 4
Views: 192

Re: SQL error question

So is it shout.php that is causing the error? Something in the database that was stored by shout.php?
by PatIsLegend
Tue Oct 26, 2010 7:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SQL error question
Replies: 4
Views: 192

Re: SQL error question

Bumping D:
by PatIsLegend
Mon Oct 25, 2010 11:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SQL error question
Replies: 4
Views: 192

SQL error question

I started getting this error on my site about 10 hours ago. 24 hours ago it was working fine, and I'm not sure what could have made a change to the database to cause the error. Here's the error message: SQL ERROR [ mysqli ] You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to y...
by PatIsLegend
Thu Dec 03, 2009 6:25 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Cash Mod 1.0.0 Beta 1
Replies: 1657
Views: 134522

Re: [BETA] Cash Mod 1.0.0 Beta 1

anyone know if this works with 3.0.5?
by PatIsLegend
Tue Nov 24, 2009 7:04 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 297728

Re: Quick reply for phpBB3

success! thanks so much man!
by PatIsLegend
Tue Nov 24, 2009 6:29 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 297728

Re: Quick reply for phpBB3

sure, here it is. thanks!
by PatIsLegend
Tue Nov 24, 2009 2:27 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 297728

Re: Quick reply for phpBB3

Nope I'm using the subsilver2 quick_reply.html, I double checked just now. Here's a screenshot of before and after the mod:

Before

http://imgur.com/IEqvO.jpg

After

http://imgur.com/E60Ck.jpg

thanks!
by PatIsLegend
Sun Nov 22, 2009 7:53 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 297728

Re: Quick reply for phpBB3

If you did edit ucp_prefs.html, did you try to refresh the corresponding template through ACP/Styles tab? :) nevermind, I figured it out. the style I use is actually a copy of my AcidTech directory, with customized images and CSS. for some reason it seems to still use the default AcidTech directory...
by PatIsLegend
Sat Nov 21, 2009 7:42 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Quick reply for phpBB3
Replies: 2098
Views: 297728

Re: Quick reply for phpBB3

Wow, first of all thanks Rxu for keeping up support of this thread for so long! Ok, so I've read through everything I could find in the thread so far, but Im still having a problem. I'm using AcidTech. I've got everything installed correctly and the MOD works if I'm using Subsilver2. However when I ...

Go to advanced search