Search found 8 matches

by JordyB
Sat Sep 04, 2004 1:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [S] SQL Error : 1196 after 2.0.8 to 2.0.10 Upgrade
Replies: 1
Views: 109

Repaired phpbb_search_workmatch, problem solved.

Damn upgrades...

Thanks,
by JordyB
Sat Sep 04, 2004 12:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Help with this error
Replies: 6
Views: 294

I am getting the same general error after upgrading to 2.0.10 from 2.0.8. Im not gettign the error on the same file tho...
by JordyB
Sat Sep 04, 2004 12:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Logo incorrectly linked
Replies: 3
Views: 109

Log into your forums. Click on "Go To Administrative Panel" at the bottem of your forum. Click on "Configuration" under the "General Admin" area. Make sure the "Domain Name" field is what you want it to be. (http:/www.yoursite.com/forum/) If not, correct. Once happy. Scroll to bottem of page and cli...
by JordyB
Sat Sep 04, 2004 12:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [S] SQL Error : 1196 after 2.0.8 to 2.0.10 Upgrade
Replies: 1
Views: 109

[S] SQL Error : 1196 after 2.0.8 to 2.0.10 Upgrade

Any ideas, upgraded per documentation. When posting new message or replying, get the below error. I tried looking for an answer in the pbpBB Search but it always brought up a blank page... General Error Could not insert new word matches DEBUG MODE SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional cha...
by JordyB
Tue Apr 13, 2004 2:58 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Quick Reply For phpBB 2.0.6
Replies: 313
Views: 48709

Think I just found the problem...sorry...got it working, funny how one line of code messsing EVERYThing up. lol
by JordyB
Tue Apr 13, 2004 2:45 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Quick Reply For phpBB 2.0.6
Replies: 313
Views: 48709

Only mod I have added is the quick reply...stock 2.0.8a viewtopic file, then veiwtopic with quickreply added in suggested spot.
by JordyB
Tue Apr 13, 2004 4:51 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Quick Reply For phpBB 2.0.6
Replies: 313
Views: 48709

This is the Parse error I get:

Parse error: parse error in /home/httpd/vhosts//httpdocs/viewtopic.php on line 667

Hope this helps if anyone wants to debug...
by JordyB
Mon Apr 12, 2004 8:15 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Quick Reply For phpBB 2.0.6
Replies: 313
Views: 48709

Is anyone using this in 2.0.8a?

I've just upgraded from 2.0.6, only had to modify the veiwtopic.php file, nothing shows up tho...anyone else have this problem or know of another version that will work with 2.0.8a?

Thanks,

JordyB

Go to advanced search