Search found 67 matches

by MoparTalk.co.uk
Tue Oct 24, 2006 9:38 pm
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: Set phpbb_attachments_desc.thumbnail to '1' in all rows
Replies: 1
Views: 598

Set phpbb_attachments_desc.thumbnail to '1' in all rows

ok, not a conversion per se, but a simple task to do housekeeping

I just need to set phpbb_attachments_desc.thumbnail to '1' instead of '0' for all rows, can this be put into a simple php script? there's 16500 rows to do!
by MoparTalk.co.uk
Tue Oct 24, 2006 11:52 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2270182

I'm sure this is simple, has anyone got a script to insert the value of 1 into the thumb part of the attachment properties SQL table? I've created 16,571 thumbs offline and uploaded them, just need to switch them on! With this number of attachments its a testament to how robust and easy to use this ...
by MoparTalk.co.uk
Thu Oct 19, 2006 10:25 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Using CSS for faux columns in the header
Replies: 5
Views: 436

Thanks, its all starting to fall into place :)

Sorry for all these newbie questions, I've really only been copying and pasting my way through since 2.0.8 so I guess its about time I got on with learning to do things properly :D
by MoparTalk.co.uk
Thu Oct 19, 2006 7:00 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Using CSS for faux columns in the header
Replies: 5
Views: 436

I'm using subSilver, just amending the header. Is subsilver.css used in a default install, or is it activated somehow? (if so I must have missed that bit of the documentation, lol)

Thanks for the help :)
by MoparTalk.co.uk
Thu Oct 19, 2006 6:48 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC1] Thumbnail-on-Dimensions mod (for Attachment mod)
Replies: 16
Views: 10589

Auto and manual creation only brings up 100, and refreshing doesn't continue on to the next 100. I've got over 15000 attachments at the mo, is there any way to remove the trap and let it run? EDIT - I tried increasing all the instances of 100 to 100000, if just says 'FINISHED' and doesn't make any m...
by MoparTalk.co.uk
Thu Oct 19, 2006 9:11 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Using CSS for faux columns in the header
Replies: 5
Views: 436

ok, I've got a nice general setup from elsewhere, should the additional css functions go in the subSilver.css file?
by MoparTalk.co.uk
Wed Oct 18, 2006 3:02 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Using CSS for faux columns in the header
Replies: 5
Views: 436

Using CSS for faux columns in the header

Just asking to avoid duplicating work - has anyone got a canned solution to using 'faux columns' in the header so that I can make a header image that stretches to the window width (something like this site uses for instance)? Also, would it be an easy change to swap from left to right justified for ...
by MoparTalk.co.uk
Fri Oct 13, 2006 9:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Backing up a large database
Replies: 2
Views: 140

ok, thanks :)

I've tried doing that with a php script but that got stuck with a max size of 16Mb ... guess I need to RTFM on phpmyadmin a bit more ...
by MoparTalk.co.uk
Thu Oct 12, 2006 9:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Backing up a large database
Replies: 2
Views: 140

Backing up a large database

ok, I've got a chunky database at 75Mb, phpmyadmin stops doing a backup at 60Mb.

Is there any way to back this lot up incrementally or something?
by MoparTalk.co.uk
Mon Sep 04, 2006 2:56 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Garage
Replies: 756
Views: 135172

Mopar -> Is it just a pending make & model?? All, My host has again suspended my account so my website is down again...this time on a spam complaint. I am working to get it all back..so bear with me. I am still on holidays to working with support is a pain as I am not always near a net connecti...
by MoparTalk.co.uk
Sat Aug 26, 2006 5:48 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Garage
Replies: 756
Views: 135172

<bump> You out there Ponty?
by MoparTalk.co.uk
Fri Aug 25, 2006 8:10 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Garage
Replies: 756
Views: 135172

The garage has been working fine since the first beta release I put on, but I've just had a hiccup. A member has added two cars but they only appear on his 'My Vehicles' box and the main one in his public profile. The other 330 odd cars entered are working ok and there's no other DB problems. If he ...
by MoparTalk.co.uk
Sat Jul 22, 2006 1:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error message: "Could not delete old search id sessions
Replies: 4
Views: 209

Worked fine, thanks for your help :)
by MoparTalk.co.uk
Fri Jul 21, 2006 4:55 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error message: "Could not delete old search id sessions
Replies: 4
Views: 209

Thank you very much :) I'll go try it ASAP (after a backup!) ...
by MoparTalk.co.uk
Fri Jul 21, 2006 12:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error message: "Could not delete old search id sessions
Replies: 4
Views: 209

Apparently another board on 2.0.18 had this this morning too but it went away after 10 minutes ... mine isn't going away though :(

Go to advanced search