Search found 186 matches

by whozyodaddy
Sat May 16, 2009 7:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Deleting Users With a Post Count of Zero
Replies: 2
Views: 129

Deleting Users With a Post Count of Zero

Hi,

I have a LOT of spam accounts on my board. Like in the thousands. I don't want to go through each user account, so I figure the only way to remove them all is to delete all accounts with a post count of 0.

How can I go about doing this?

Thanks.
by whozyodaddy
Sun Mar 01, 2009 1:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sending Mass PM's
Replies: 2
Views: 58

Re: Sending Mass PM's

narqelion wrote:1. How many members are you sending to?
2. How large is the actual PM you are trying to send?
3. In your ACP -> PHP Information what is memory_limit set to?
4. In your ../cache folder how many files are built up?
1. 4,000
2. 80 words
3. 32M
4. 67 files.
by whozyodaddy
Sat Feb 28, 2009 10:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sending Mass PM's
Replies: 2
Views: 58

Sending Mass PM's

When sending a mass PM to all of my members, I receive this error:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 19264137 bytes) in /home/me/public_html/forum/includes/functions_messenger.php on line 748
Any help would be greatly appreciated.
by whozyodaddy
Thu Feb 26, 2009 12:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sending PM's to Groups
Replies: 7
Views: 100

Re: Sending PM's to Groups

bump
by whozyodaddy
Wed Feb 25, 2009 1:09 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sending PM's to Groups
Replies: 7
Views: 100

Re: Sending PM's to Groups

What is your upgrade history? That option was added in 3.0.3, so you've missed a step somewhere. Do you have any MODs installed? If not, then a clean re-install of all your files would fix this. I believe I upgraded from 2 to 3.0.0 RC5 to 3.0.4. I transferred all the files from a 3.0.4 package to m...
by whozyodaddy
Wed Feb 25, 2009 12:11 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sending PM's to Groups
Replies: 7
Views: 100

Re: Sending PM's to Groups

ric323 wrote:You also need to make sure that you yourself have the "Can send messages to groups" permission.
("Global permissions", "User permissions", under the "Private messages" tab.)
I don't have that option.

Image

Running 3.0.4.
by whozyodaddy
Tue Feb 24, 2009 6:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Sending PM's to Groups
Replies: 7
Views: 100

Sending PM's to Groups

How can I send a mass private message to a group?
by whozyodaddy
Mon Feb 23, 2009 2:09 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: AutoMOD can't read characters
Replies: 3
Views: 502

Re: AutoMOD can't read characters

A_Jelly_Doughnut wrote:What MOD are you trying to install? In my testing, this feature works properly.
RedBar3.

It might only effect me. How can I get around this problem?
by whozyodaddy
Mon Feb 23, 2009 12:34 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: AutoMOD can't read characters
Replies: 3
Views: 502

AutoMOD can't read characters

AutoMOD can sometimes not find code that exists because it looks for "�" instead of what it should be looking for "»". AutoMOD cannot recognize these characters.

The files themselves contain the correct characters but when installing they show up as �.
by whozyodaddy
Sun Feb 22, 2009 11:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Activation E-mail Considered Spam
Replies: 6
Views: 227

Activation E-mail Considered Spam

Hi,

The activation e-mail for newly registered users is considered spam by popular e-mail hosts (like Yahoo). Why is this? And how can I stop this or at least notify users when they are registering that it might arrive in their spam folder?

Thanks.
by whozyodaddy
Sat Feb 21, 2009 8:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird Problem with Quotes and Apostrophes
Replies: 9
Views: 347

Re: Weird Problem with Quotes and Apostrophes

I ended up going to phpmy Admin and executed find and replace SQL queries.

Code: Select all

UPDATE phpbb_posts SET post_text = replace(post_text,"nâ€Åt","n't");
by whozyodaddy
Sat Feb 21, 2009 6:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird Problem with Quotes and Apostrophes
Replies: 9
Views: 347

Re: Weird Problem with Quotes and Apostrophes

They seem to have the same problem with me, although I've been using the FTP client that phpBB recommends all along - FileZilla. I went to my FAQ page and the quotations display perfectly. It seems like this has only effected my database - post_text from phpbb_posts - as if something didn't parse du...
by whozyodaddy
Sat Feb 21, 2009 3:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird Problem with Quotes and Apostrophes
Replies: 9
Views: 347

Re: Weird Problem with Quotes and Apostrophes

Your board's URL: Version of phpBB3: 3.0.4 Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? Online I was using a 3.0.0 board and replaced all the files with 3.0.4. database_update.php was not working when I tried running it online so I used database_update.php on the...
by whozyodaddy
Sat Feb 21, 2009 3:08 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Weird Problem with Quotes and Apostrophes
Replies: 9
Views: 347

Re: Weird Problem with Quotes and Apostrophes

This has nothing to do on the user-side. The actual posts themselves contain these characters.

Go to advanced search