Search found 8 matches

by iwyen
Fri Aug 06, 2004 9:21 am
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: When do mods conflict?
Replies: 2
Views: 286

When do mods conflict?

Hi, Wld appreciate if someone cld explain when do different mods fail to work together. Is it for mods that replace certain code which may be necessary for other mods and that's why they don't work together? Or is it that just any reason cld lead to conflicts, that is, there's no strict solution to ...
by iwyen
Wed Aug 04, 2004 7:53 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Making a new page
Replies: 13
Views: 484

put this into a text file and name it whatever you want.php, then you can put a link to it by editing the overall_header.tpl file. <?php define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path = './'; include($phpbb_root_path . 'extension.inc'); include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx); // // Start session ...
by iwyen
Fri Jul 23, 2004 10:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Media player with Frames, IFRAME and phpbb forum woes.
Replies: 6
Views: 255

it seems to me tad u r using a 'normal' frame and not iframe :roll: anyway, guess u have gotten things to work. but do check out this post http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=207290&highlight=frame if ur users get a log-in error, they will 'leave' the frame. the above will keep them in the fr...
by iwyen
Fri Jul 16, 2004 12:49 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2267978

2.0.9

Hi,

Attach mod worked great on my 2.0.8 board but i got this error for my fresh 2.0.9 board. Hope someone can help me out cos i have no idea what it meant:

Fatal error: Internal Zend error - Missing class information for in ../db/mysql.php on line 28

thanks! :wink:
by iwyen
Wed Jul 14, 2004 3:53 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [Feedback] If you have problems with 2.0.9
Replies: 64
Views: 15227

It worked for my board too :wink:
by iwyen
Tue Jul 13, 2004 9:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error in posting messages containing an apostrophe
Replies: 1
Views: 211

Error in posting messages containing an apostrophe

Hi, I've just installed phpBB version 2.0.9 (full version) and encounter an error when posting messages containing an apostrophe ' I didn't encounter such error when i was using 2.0.8 earlier on the same server and db. Here is a sample of the error for subject=test message=test' === Error in posting...
by iwyen
Fri May 21, 2004 6:31 am
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Can you add music to phpbb forums
Replies: 4
Views: 471

yep.. mine had been working but got tired of the music anyway.. :wink:
here's a useful post for frames:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... ight=frame
by iwyen
Fri May 21, 2004 2:08 am
Forum: 2.0.x Discussion
Topic: Can you add music to phpbb forums
Replies: 4
Views: 471

Will the music continue?

Wldn't the music restart everytime a page is loaded? :?

Go to advanced search