Search found 9 matches

by z1ggy23
Mon Jan 10, 2011 6:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't Login to ACP
Replies: 1
Views: 55

Can't Login to ACP

I was in ACP just fine this morning. I am the only Admin... So My Domain expired this morning. Got that all fixed. Go back to login to my Board, no problem. Go to Login to the ACP and it makes me authenticate (as usual). It tells me: http://lh5.ggpht.com/_aLTaEVwqbAU/TStWJacc3cI/AAAAAAAAC10/uOItfGAR...
by z1ggy23
Thu Jan 28, 2010 1:39 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User logs in and is automatically logged out, bad circle..
Replies: 19
Views: 970

Re: User logs in and is automatically logged out, bad circle..

I also have a user with this issue.

They are on IE (not sure which version)

I have "Force server URL settings:" set to "No"

I have tried turning off "session IP validation" completely with no luck. she can use her work computer fine, but her home computer gives her trouble.
by z1ggy23
Sat Jan 23, 2010 12:38 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Lost the ability to edit and quote posts
Replies: 3
Views: 146

Re: Lost the ability to edit and quote posts

Did you change the language or the style for your account? It looks like the language dependent button images are missing. They should be in \styles\<your style>\imageset\<your language> In another topic I read you changed language from British english to US English. In that case you should copy th...
by z1ggy23
Sat Jan 23, 2010 12:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Lost the ability to edit and quote posts
Replies: 3
Views: 146

Re: Lost the ability to edit and quote posts

Did you change the language or the style for your account? It looks like the language dependent button images are missing. They should be in \styles\<your style>\imageset\<your language> In another topic I read you changed language from British english to US English. In that case you should copy th...
by z1ggy23
Sat Jan 23, 2010 12:08 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Lost the ability to edit and quote posts
Replies: 3
Views: 146

Lost the ability to edit and quote posts

Somehow I no longer have the ability to use the "edit" or "Quote" buttons on any posts... I am the the owner/founder/admin so I should have this access... it used to look like this http://lh6.ggpht.com/_aLTaEVwqbAU/S1o9oiJdt-I/AAAAAAAACG4/n_PT1gAZapM/s800/Screen%20shot%202010-01-22%20at%206.04.46%20...
by z1ggy23
Fri Jan 22, 2010 6:28 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ultimate Points
Replies: 517
Views: 74274

Re: Ultimate Points

darkonia wrote:have you upload the language files?
that was the problem, it had only installed the british english files, I uploaded them to US english and now all is good. thanks
by z1ggy23
Fri Jan 22, 2010 6:08 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ultimate Points
Replies: 517
Views: 74274

Re: Ultimate Points

I just installed this mod using automod.

in the ACP i see this
Image

what am I missing? I know the mods will not understand code speak... :lol:
by z1ggy23
Fri Jan 22, 2010 2:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updating from 3.0.5 to 3.0.6
Replies: 2
Views: 67

Re: Updating from 3.0.5 to 3.0.6

Kevin Clark wrote:Your language pack is not up to date.

I'll guess you're using US English (the board default is British English), which you can get from here
http://www.phpbb.com/languages/?from=submenu

yep that fixed it. Thanks so much :)
by z1ggy23
Fri Jan 22, 2010 1:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updating from 3.0.5 to 3.0.6
Replies: 2
Views: 67

Updating from 3.0.5 to 3.0.6

I just updated my board from 3.0.5 to 3.0.6. it all seemed to go fine except there is a little issue in the ACP I now see this: http://lh3.ggpht.com/_aLTaEVwqbAU/S1mr_Of9ZSI/AAAAAAAACF4/B8A8Ppc2f6M/s144/Screen%20shot%202010-01-22%20at%207.36.30%20AM.png { ACP_Forum_permissions_copy } and similar cod...

Go to advanced search