Search found 70 matches

by ae6dx
Sun Dec 01, 2013 2:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Registration IP missing from ACP?
Replies: 12
Views: 1170

Re: Registration IP missing from ACP?

I checked those already and they are present in those files.
by ae6dx
Sun Dec 01, 2013 2:29 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Registration IP missing from ACP?
Replies: 12
Views: 1170

Re: Registration IP missing from ACP?

I'm sorry to post to an old thread but I'm having this problem too. It seems accounts recently registered on my forum have no IP address info yet older ones do. How do I fix this?
by ae6dx
Tue Jul 23, 2013 4:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 500 Internal server error when posting
Replies: 7
Views: 1675

Re: 500 Internal server error when posting

Ok I think I fixed it. My host has a PHP 5.2/5.3 dual setup, not sure why. I edited the .htaccess file to force PHP 5.3 and it worked.
by ae6dx
Tue Jul 23, 2013 4:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 500 Internal server error when posting
Replies: 7
Views: 1675

Re: 500 Internal server error when posting

Odd how this started right after they did the upgrade though.
by ae6dx
Tue Jul 23, 2013 2:25 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 500 Internal server error when posting
Replies: 7
Views: 1675

Re: 500 Internal server error when posting

Not sure if these log entries help Mon Jul 22 21:18:04 2013] [error] [client 108.162.215.125] /usr/bin/php: symbol lookup error: /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/suhosin.so: undefined symbol: php_mb_encoding_translation, referer: http://www.charliefoundationforum.org/forum/pos...
by ae6dx
Tue Jul 23, 2013 2:16 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 500 Internal server error when posting
Replies: 7
Views: 1675

Re: 500 Internal server error when posting

So far my host HostGator does not seem to be able to fix this. They seem stumped. Can anyone here shed light on what might be causing this? This upgrade gives the server a PHP 5.2/5.3 dual environment. Would that cause this?
by ae6dx
Mon Jul 22, 2013 9:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 500 Internal server error when posting
Replies: 7
Views: 1675

Re: 500 Internal server error when posting

I will check with them. Could it be related to MODSecurity rules?
by ae6dx
Mon Jul 22, 2013 8:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 500 Internal server error when posting
Replies: 7
Views: 1675

500 Internal server error when posting

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.11 What is your board's URL? http://www.charliefoundationforum.org/forum/ Who do you host your board with? Host Gator How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action per...
by ae6dx
Thu Feb 14, 2013 2:51 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unban emails
Replies: 5
Views: 469

Re: Unban emails

Sorry thought I had replied to this. In my case it was related to Cloudflare. I disabled email link protection and it works fine.
by ae6dx
Thu Nov 22, 2012 3:50 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blocking non English characters
Replies: 1
Views: 146

Blocking non English characters

I get a lot of spam posts with what I think are non English characters such as Программисты. Is there a way to ban anything from being posted unless it is a regular letter, number, symbol, etc?
by ae6dx
Sat Oct 20, 2012 4:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin find a member
Replies: 8
Views: 245

Re: Admin find a member

Yes the SQL query returned the same record. Funny thing though. When I search for this person in the public member list they are not there. Additionally i tried to use the filter on the memberlist to select a letter but when i do the drop down is blank. http://www.charliefoundationforum.org/forum/me...
by ae6dx
Sat Oct 20, 2012 2:02 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin find a member
Replies: 8
Views: 245

Re: Admin find a member

I tried both ways with just account and the full email address. Happens in both ACP and default member list.

For the db sorry I'm using phpmyadmin
by ae6dx
Sat Oct 20, 2012 1:07 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin find a member
Replies: 8
Views: 245

Re: Admin find a member

1. Searched by user's email address
2. On the db I went to the users table and clicked search. in the user_email I filled in the email address and found the user.
3. user_type is 0
by ae6dx
Sat Oct 20, 2012 12:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unban emails
Replies: 5
Views: 469

Unban emails

When I try to unban emails they are listed as [email protected]. Why can I not see the email addresses?
by ae6dx
Sat Oct 20, 2012 12:27 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin find a member
Replies: 8
Views: 245

Admin find a member

In the ACP when I search for a user by email address I got no results. But when I look in the database with phpmyadmin the user exists. Why can I not find them using the find a member link in the ACP?

Go to advanced search