Search found 17 matches

by vera
Wed Apr 20, 2011 12:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wrong data at registration
Replies: 5
Views: 179

Re: Wrong data at registration

Kevin Clark wrote:It shouldn't replace any existing information about the user.
Have a look at your browsers autofill options. You should be able to turn it off.
I found it, turned it off, deleted the form data collected... but it still displays it. Can it be something else? Or am I doing something wrong?
by vera
Wed Apr 20, 2011 10:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wrong data at registration
Replies: 5
Views: 179

Re: Wrong data at registration

Your browser is probably autofilling it. They won't be seeing that information when they register. Thank you for answering. I tried to register from a different computer, one which has never been to this forum - and it isn't filled, you seem to be right. Question though: when I call up a user's inf...
by vera
Wed Apr 20, 2011 9:41 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Wrong data at registration
Replies: 5
Views: 179

Wrong data at registration

Hello, I am having a problem with registration on my forum and I do not know how or where to solve it. When a person registers, in the suggested fields for "Confirm e-mail address" there is my username and in the password - my password appears (in dots). I see this information in several places in t...
by vera
Tue Apr 12, 2011 12:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Update from 3.0.6 to 3.0.8
Replies: 1
Views: 285

Update from 3.0.6 to 3.0.8

Just wanted to tell you guys, that I did the update from 3.0.6 to 3.0.8, following the Automatic Update instructions to the letter. It went on brilliantly, working like clockwork. Must note: My forum is not the standard style template, and has lot of MODs on it - and I do not know php. I was very af...
by vera
Thu Apr 15, 2010 10:14 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 201505

Re: ACP Announcement Centre

are you using prosilver or subsilver2? i assume you do not have nay problems when writign posts? I am using getaway green. No, I do not have any problems posting. I have also downloaded your files for the getaway styles. Should it make a difference in the ACP? just tried it again with getaway green...
by vera
Wed Apr 07, 2010 10:25 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 201505

Re: ACP Announcement Centre

are you using prosilver or subsilver2? i assume you do not have nay problems when writign posts? I am using getaway green. No, I do not have any problems posting. I have also downloaded your files for the getaway styles. Should it make a difference in the ACP? just tried it again with getaway green...
by vera
Tue Apr 06, 2010 5:28 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 201505

Re: ACP Announcement Centre

hello vera, this is the first time i have heard of this error coming up. do they just not show in the acp or also not when manually entered e.g. test can you also please reupload the files that came with the mod as maybe somehting happened during the upload of them. Thank you for responding. Trust ...
by vera
Mon Apr 05, 2010 10:16 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 201505

Re: ACP Announcement Centre

hello vera, this is the first time i have heard of this error coming up. do they just not show in the acp or also not when manually entered e.g. test can you also please reupload the files that came with the mod as maybe somehting happened during the upload of them. Thank you for responding. Trust ...
by vera
Sun Apr 04, 2010 11:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 201505

Re: ACP Announcement Centre

Hello, First - thank you for this MOD. I have installed it and the announcement is running as I want it. A small (not too important but annoying) problem: when I type in the announcement, there are no colors, and I cannot use any of the smilies or bbcode. They are there (unlike the colors) but inact...
by vera
Sat Apr 03, 2010 5:16 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Getaway Green
Replies: 20
Views: 9245

Re: Getaway Green

Well, It seems nobody is taking this support thread.

I have found a solution: uploading a default avatar for the group, which the members may change, if they like.
by vera
Thu Mar 18, 2010 4:30 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Getaway Green
Replies: 20
Views: 9245

Re: Getaway Green

Can someone please help me solve this problem? I cannot find it myself. :(

Thank you.
by vera
Wed Mar 03, 2010 6:07 am
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Getaway Green
Replies: 20
Views: 9245

Re: Getaway Green

Anyone? Please, help me solve this.
by vera
Sun Feb 28, 2010 10:35 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: Getaway Green
Replies: 20
Views: 9245

Re: Getaway Green

Hello, I have installed the style and it is great. I also put some modifications - for enabling post number and rank management. People began posting. But - if a person makes an avatar - his name appears. Otherwise - no. Here is a link so you may see what I am talking about: http://www.russianavantg...
by vera
Wed Feb 10, 2010 11:42 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Post number in viewtopic
Replies: 64
Views: 15390

Re: Post number in viewtopic

Is it possible you may perhaps know why the Topic icons don't show when posting? I see smileys - but not Topic icons. I looked through many support forum postings, but found no clue. Thank you in any case. by default, phpbb has topic icons disabled. you can enable them in the ACP by editing each fo...
by vera
Wed Feb 10, 2010 8:56 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Post number in viewtopic
Replies: 64
Views: 15390

Re: Post number in viewtopic

Oh, I see now... Your question was that you actually want the post number to be on the right side and not on the left along with the post subject... Is this correct? If yes then I must check and get back to you... EDIT: OK, try this: Find: <!-- IF not S_IS_BOT --><div style="float: {S_CONTENT_FLOW_...

Go to advanced search