Search found 21 matches

by Metalium
Tue Nov 16, 2004 7:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: mass mail error
Replies: 2
Views: 81

here ya go 8)
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=239976

surely you'll find something useful there....i had the same problem :wink:
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 2:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

yep, seems to be working perfectly :)

So there, my day of "debugging" is done with....at least for today :wink:

Thanks again for your help ! 8)
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 2:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

I just did that yes :) and now i FINALLY could send my mail !!! It required the smtp server name yes, NOT "localhost" ;)

Thanks for helping out :)

One more question now...as the other mail functions worked properly before, will they still do now with that smpt enabled ?
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 1:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

Nope, enabling the SMTP doesn't work either.

Warning: fsockopen(): unable to connect to localhost:25 in /homepages/65/E13495191/htdocs/metalium/board/includes/smtp.php on line 109

DEBUG MODE

Line : 111
File : /homepages/65/E13495191/htdocs/metalium/board/includes/smtp.php
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 1:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

Well...i've done the update, i've installed that mega-mail, and i still get the same error :(
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 11:41 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

My apologies :oops: I did not mean to "bump" this thread , that was not my intention at all ! It's just that i'm a bit stressed with time, and today i have a couple of "free" hours to solve some bugs that have been sitting there for ages ! :? An update ....yes, perhabs that would solve it , Thanks f...
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 11:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

C'mon....surely someone knows what could be the problem....please ?
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 11:07 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Always having to log in twice...
Replies: 17
Views: 413

Yep, not quite sure if that's what it took, since i uploaded that mod into the main folder of my BB...it said i had to put it in the Install/ but i dont have that folder anymore ....it's supposed to be deleted after installation no? Anyway, i can access my BB again, so THANKS Vic ! :lol: ps: you don...
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 10:43 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Always having to log in twice...
Replies: 17
Views: 413

Oh dear ....i've tried this too, since i was having the same problem, and now i cant login anymore !!! :cry:

Anyone know how i can access my BB again to undo the changes i've made please ? :(
by Metalium
Tue Nov 16, 2004 9:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass-email function problem ...
Replies: 13
Views: 381

Mass-email function problem ...

okay, i got a weird problem with the email function on my phpBB 2.0.4 It sends mails for registration confirmation, it sends topic reply or private message notifications, so you would think there's nothing wrong with the email function....yet, when i want to send out a mass -email from the admin pan...
by Metalium
Wed Jun 09, 2004 6:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Critical Error
Replies: 20
Views: 426

you're welcome, seemed to me the least i could do ;)
by Metalium
Wed Jun 09, 2004 4:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Critical Error
Replies: 20
Views: 426

well...it's been quite stressing, but i finally have it fixed ! :) since nothing "seemed" wrong on either end, not on the server's side, not on my side, not the database, it was quite an intrigueing problem ... :roll: So i figured maybe the script itself got confused with the recently made server up...
by Metalium
Tue Jun 08, 2004 7:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Critical Error
Replies: 20
Views: 426

:cry: :cry: :cry:

every info is correct ! when i insert the same info in the dbinformer.php, it makes the connection and gives me a list of the tables created in the database, and STILL my board wont work anymore ! :cry: :cry: :cry:

i dunno anymore :?
by Metalium
Tue Jun 08, 2004 6:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Critical Error
Replies: 20
Views: 426

"Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in /homepages/34/d13401191/htdocs/metalium_2001/board/includes/db.php on line 60"


What does that mean ???
by Metalium
Tue Jun 08, 2004 1:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Critical Error
Replies: 20
Views: 426

i dont get it :(

I have a postcard script running that also uses the database, and that is still running perfectly...

so i figure it must be a problem between the upgrades the server made and the phpBB itself...as that is still not working :cry:

Any ideas ? anyone ?

Go to advanced search