Search found 9 matches

by themutedtruth
Wed Jun 26, 2002 5:26 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: page can't be displayed (after posting a reply)
Replies: 2
Views: 215

yes i have the same exact problem... i'm hoping an upgrade to php 4.2.1, as I believe it said in the bug report on this, will correct the problem. I'd look into having your host make that upgrade. here's the url for the bug report: http://phpbb.com/bugs/bug.php?op=show&bugid=88 I hope this gets some...
by themutedtruth
Sun Jun 23, 2002 4:37 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: reply problem
Replies: 3
Views: 211

I've got this problem too. It's only when i make a reply in this one topic. I'm surprised that there is no fix for this yet. It seems like this is happening to a lot of people.
by themutedtruth
Sun Jun 23, 2002 4:31 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Cannot Find Server???
Replies: 2
Views: 174

hey i'm having this exact same problem! I wish there was a fix. Sorry I can't be of any help either.
by themutedtruth
Sun Jun 23, 2002 3:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Posting and board issues
Replies: 4
Views: 310

bump.

Ok to give a little more information this problem seems to be only for me as well. I'm not sure what's wrong.
by themutedtruth
Sat Jun 22, 2002 10:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Posting and board issues
Replies: 4
Views: 310

ok. the timezone problem was resolved but all the others still remain.

It doesn't makes sense some topics work fine and some get screwed up somehow.
by themutedtruth
Sat Jun 22, 2002 10:53 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Posting and board issues
Replies: 4
Views: 310

oh you mean in my profile? yes they're the same i think....
by themutedtruth
Sat Jun 22, 2002 10:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Posting and board issues
Replies: 4
Views: 310

Posting and board issues

Alright. I've looked all over this forums several times and I can't a solution to my problem(s). 1) My timezone does not change when I change the configuration information in the admin. 2)When posts are made sometimes I get the message, "sorry but you cannot post again try again in a short while..."...
by themutedtruth
Tue May 14, 2002 8:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: PM'ing and Email from Usergroups List results in 404
Replies: 14
Views: 1549

i was having this same problem and now it's fixed! Thanks! I found this topic through another post someone made. Whoever that was, thank you to them too! YES!
by themutedtruth
Tue May 14, 2002 7:36 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: privmsg problem - usergroups <> memberlist
Replies: 3
Views: 221

I'm having the same problem. If someone could help fix this, that would be great. I checked the groupcp.php (i'm not sure if i just spelled that right) and the link appears to be fine...however, it's still leaving the .php out of the url to write a private message to someone from within the usergroup.

Go to advanced search