Search found 89 matches

by pegasus81
Tue May 03, 2016 5:27 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error during redirect to admin page
Replies: 9
Views: 366

Re: Error during redirect to admin page

If you want I can disable it. Before I re-enabled it. Can I disable?
by pegasus81
Tue May 03, 2016 4:56 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error during redirect to admin page
Replies: 9
Views: 366

Re: Error during redirect to admin page

I disabled every ext.
by pegasus81
Tue May 03, 2016 4:14 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error during redirect to admin page
Replies: 9
Views: 366

Re: Error during redirect to admin page

Force url setting on server on yes
protocol -> http://
domain name: www.comunitaconsumatori.it
port: 80
script path: /forum
by pegasus81
Tue May 03, 2016 3:38 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error during redirect to admin page
Replies: 9
Views: 366

Re: Error during redirect to admin page

I found a temporary solution, modifying adm/index.php on line 21:

Code: Select all

$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './../';
in

Code: Select all

$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : '../';
Is a possible correct solution?
by pegasus81
Mon May 02, 2016 4:03 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error during redirect to admin page
Replies: 9
Views: 366

Re: Error during redirect to admin page

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.1.9 What is your board's URL? http://www.comunitaconsumatori.it/forum Who do you host your board with? netsons.com How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performe...
by pegasus81
Mon May 02, 2016 2:58 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Error during redirect to admin page
Replies: 9
Views: 366

Error during redirect to admin page

Hi. This is my problem: I access normally on site with credentials, and if I click on ACP I'm redirected on right page. But after inserting credentials to access in admin panel, I'm redirected on external home page. These are links: base link: http://www.comunitaconsumatori.it/forum/ -> ok link afte...
by pegasus81
Sun Jun 14, 2015 12:20 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] mChat
Replies: 1466
Views: 174805

Re: [DEV] mChat

I have a problem for pagination in archive page: first page of archive is correct http://www.comunitaconsumatori.it/forum/chat?mode=archive second page (and next) of archive is not correct http://www.comunitaconsumatori.it/forum/forum/chat?mode=archive&start=30 There is another /forum/ . How can I r...
by pegasus81
Tue Mar 03, 2015 9:19 pm
Forum: [3.1.x] Styles in Development
Topic: [Release] Bit for phpBB 3.1.3
Replies: 22
Views: 9919

Re: [Release] Bit for phpBB 3.1.3

Ok. Now it seems to be OK! :D
by pegasus81
Mon Feb 16, 2015 10:10 pm
Forum: [3.1.x] Styles in Development
Topic: [Release] Bit for phpBB 3.1.3
Replies: 22
Views: 9919

Re: [Release] Bit for phpBB 3.1.3

There is a problem when you go in PCA and try to select a user. Style is corrupted.
by pegasus81
Tue Feb 10, 2015 5:13 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Thanks for posts
Replies: 1118
Views: 150355

Re: [DEV] Thanks for posts

Is implemented code to check from ACP if extension is updated or not?
by pegasus81
Mon Feb 09, 2015 3:34 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Site Logo
Replies: 128
Views: 16948

Re: [BETA] Site Logo

What I mean is that I visualize version 1.0.0-b3 (green instead of red color that indicates a new version to be installed)
by pegasus81
Mon Feb 09, 2015 3:24 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Posting Buttons
Replies: 12
Views: 2000

Re: [RC] Posting Buttons

Ok. I send you a mp with italian language.
by pegasus81
Mon Feb 09, 2015 3:19 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Site Logo
Replies: 128
Views: 16948

Re: [BETA] Site Logo

ACP->Customise->Manage extensions
by pegasus81
Mon Feb 09, 2015 3:17 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Posting Buttons
Replies: 12
Views: 2000

Re: [RC] Posting Buttons

Doesn't work... :(
by pegasus81
Mon Feb 09, 2015 2:59 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [CDB] Site Logo
Replies: 128
Views: 16948

Re: [BETA] Site Logo

In ACP, the last version of this extension is marked as 1.0.0-b3, but actual version is 1.0.0-b4. Can you update this information?

Go to advanced search