Search found 651 matches

by fishfreek
Sat Mar 25, 2006 7:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Warn of Old Topic Before Posting Reply
Replies: 60
Views: 36571

I have found these posts very helpful and hope a new version of this mod might be comming out soon that at the very least has these bug fixes intergrated into the instructions so others dont continue to experence these known issues. Having the error be intergrated into phpbb would be best for those ...
by fishfreek
Mon Feb 27, 2006 1:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting "No posts exist for this topic" on big top
Replies: 20
Views: 6493

Thanks to the great support receved here at phpbb.com I found this mod http://www.phpbbhacks.com/download/4372 On a whim I downloaded it and tried it on my board that had the problems described above. Using that tool I ran the "Check post and topic tables" process and this corrected the incorrect pa...
by fishfreek
Thu Feb 23, 2006 11:28 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile Online phpBB
Replies: 320
Views: 148758

I was only expanding on the request to have a topic display multiple replys on the screen at once vs having it show one reply and then having to hit next. how can I make it so that I can view all posts in a specific thread? As is, I have to click Next to see each response. I'd like the whole thread ...
by fishfreek
Wed Feb 22, 2006 1:13 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile Online phpBB
Replies: 320
Views: 148758

I think this would be much more convient also as it would provide a better flow in reading the topics.
by fishfreek
Thu Feb 16, 2006 6:37 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile Online phpBB
Replies: 320
Views: 148758

I get the following error when using the following wap emulator. Wrong mime-type, I got text/html; charset=UTF-8, but I want text/vnd.wap.wml. This error occurs when you request a page that is not a WAP page, or when the webserver isn't set up correctly for hosting WAP sites http://www.wapsilon.com...
by fishfreek
Thu Feb 16, 2006 4:39 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile Online phpBB
Replies: 320
Views: 148758

I get the following error when using the following wap emulator. Wrong mime-type, I got text/html; charset=UTF-8, but I want text/vnd.wap.wml. This error occurs when you request a page that is not a WAP page, or when the webserver isn't set up correctly for hosting WAP sites http://www.wapsilon.com/...
by fishfreek
Thu Feb 16, 2006 1:42 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile Online phpBB
Replies: 320
Views: 148758

I asked some folks who had PDA's and internet cell phones to check the site using the mobile url and they came back with errors so I was trying to see if it was server sided on the wap and xhtml. I have asked them to send me the exact error but havent seen it yet.
by fishfreek
Wed Feb 15, 2006 3:01 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] Mobile Online phpBB
Replies: 320
Views: 148758

My browser wants to download the index.php file when I specify index.php?type=xhtml or index.php?type=wap Is there some module I have to add to php or apache to support those two?

This mod works fine when i use the index.php?type=html flag.
by fishfreek
Sat Feb 11, 2006 3:28 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Advanced time management
Replies: 227
Views: 72512

In follow up after changing the time seetings to manual the birthday in my profile and the board start date do NOT drift but stay exactly where I put it. In automatic mode the b'day changes in my profile as well as the board start date in the admin panel. The time/date will be correct on my login fo...
by fishfreek
Fri Feb 10, 2006 12:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Left side admin panel not visable after php upgrade
Replies: 7
Views: 760

In going along with the concept of what you outlined I did install a new forum on a subdomain and a new database. THe left panel did indeed show up so I knew it was possible to have it. I then thought to look in my apache error logs. That didnt show anything. I then made a backup of my live sites ad...
by fishfreek
Fri Feb 10, 2006 12:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Left side admin panel not visable after php upgrade
Replies: 7
Views: 760

THe sites been running since 2002 and has close to 600,000 posts. If you include attachments as I have the attachments mod my forum folder is over 2gigs in size.
by fishfreek
Thu Feb 09, 2006 8:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Left side admin panel not visable after php upgrade
Replies: 7
Views: 760

Is there any kind of database struture changes or config file changes when you reinstalled in the new directory? I ask cause i know the intall procedure has a dropdown menu for mysql 3.X and a differetn for mysql 4.x.
by fishfreek
Thu Feb 09, 2006 8:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Left side admin panel not visable after php upgrade
Replies: 7
Views: 760

That is very odd. I just put a brand new with mods version of 2.0.19 on the site last week. Given I was working on 2+ months to do that I am somewhat hesitant on moving stuff all over again. expecially with my db at 600+mb.
by fishfreek
Thu Feb 09, 2006 8:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Left side admin panel not visable after php upgrade
Replies: 7
Views: 760

Left side admin panel not visable after php upgrade

I upgraded the servers version of php today to 5.0.2 and now when I go into the admin panel the left menu frame that has all the admin options is white. The right side admin summary page shows up fine.
by fishfreek
Thu Feb 09, 2006 4:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpbb does not load after php, mysql, apache upgrade
Replies: 5
Views: 699

You also need to make sure you are on phpBB 2.0.19 to work with mysql 5.X The following lists two upgrade options. For phpBB's 'official' options, click HERE . Look at ALL of them before you decide what is best for you: This option puts a clean phpBB on your board, you WILL have to add your mods ba...

Go to advanced search