Search found 19 matches

by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 6:52 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Activity Stats MOD
Replies: 1371
Views: 178005

Re: Activity Stats MOD

Yes they are there and I am tempted to hit "force install" but am worried it will mess things up.

Do you ever get this?
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 6:35 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Activity Stats MOD
Replies: 1371
Views: 178005

Re: Activity Stats MOD

That still didn't work.

1. I can't delete them from my site or rename
2. I copied them over to overwrite, and when I tried it again, still the same.

What should I have in my autoMOD config setting for permissions?

I have them both set to 777
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 6:20 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Activity Stats MOD
Replies: 1371
Views: 178005

Re: Activity Stats MOD

This is what they say: Source root/includes/functions_activity_stats.php Target includes/functions_activity_stats.php Status Error Source root/language/en/mods/activity_stats.php Target language/en/mods/activity_stats.php Status Error That's it, there's no explanations, just error. All the files bel...
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 6:16 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: No Install Screen
Replies: 2
Views: 180

Re: No Install Screen

Mine's fixed now.

I just changed my style back to the original one and then changed my cookies.

Hope it works for you.
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 3:54 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Errors with autoMOD install
Replies: 2
Views: 196

Re: Errors with autoMOD install

What's happening is that for the new files, this is what I get: Source | Target | Status root/includes/functions_activity_stats.php | includes/functions_activity_stats.php | Error root/language/en/mods/activity_stats.php | language/en/mods/activity_stats.php | Error There is no indication of what ki...
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 3:42 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Errors with autoMOD install
Replies: 2
Views: 196

Errors with autoMOD install

Hello all, I am a newbie here and am trying to figure this whole MODS thing out. Basically, I have installed autoMOD, have the tab up in my ACP but everytime I go to upload a zip file, I get errors at the install stage. The one common one is that there is an error with the php files, but with no exp...
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 3:29 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Activity Stats MOD
Replies: 1371
Views: 178005

Re: Activity Stats MOD

Hi there, For some reason, I am getting this error: One or more install actions failed. Please review the actions below, make any adjustments and retry. You may continue with the installation even though some of the actions failed. This is not recommended and may cause your board to not function cor...
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 6:17 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] JC Topic View Tracker 0.5.2
Replies: 167
Views: 27659

Re: [Beta] JC Topic View Tracker 0.5.2

The weird thing is that I installed it using autoMOD, but then that was it.

I see it in my stores/mods folder, but then when i configure it, it's no where to be found in my ACP?

Please help!
by victoryrock
Fri Apr 16, 2010 3:26 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: No autoMOD Tab
Replies: 0
Views: 116

No autoMOD Tab

Hi There, So I "think" I did everything as noted in the install directions, however: -I do not have the autoMOD tab -when I go to /forum/install, I am stuck with a login screen -I know I've done something because I even saw that I can add the MOD but still no tab (see pic) Can someone please give me...
by victoryrock
Thu Apr 15, 2010 10:50 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Guests On Line Past 24 Hours
Replies: 76
Views: 12224

Re: Guests On Line Past 24 Hours

RMcGirr83 wrote:Did you refresh the style after making your change?
Attached are my edited files. Would you be able to please see what I did wrong?

Thanks so much!
by victoryrock
Thu Apr 15, 2010 10:27 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Guests On Line Past 24 Hours
Replies: 76
Views: 12224

Re: Guests On Line Past 24 Hours

Yes I did refresh it and still nothing.
by victoryrock
Thu Apr 15, 2010 6:14 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: No Install Screen
Replies: 2
Views: 180

No Install Screen

I tried installing AutoMOD, but when I go to: /forum/install I only get a login screen.

What could I have possible done wrong?
by victoryrock
Thu Apr 15, 2010 6:06 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Guests On Line Past 24 Hours
Replies: 76
Views: 12224

Re: Guests On Line Past 24 Hours

I went through all the edits and I have a blank bottom. Nothing there. What could be the issue. The only things that are different was: -do I get the index.php from my root -since not using the subsilver2 template, I had to edit the template that I am using. What could possibly have gone wrong. For ...
by victoryrock
Thu Apr 15, 2010 4:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Remove Re-Authenticate
Replies: 1
Views: 153

Remove Re-Authenticate

How can I remove the step where I have to always re0authenticate myself (admin) every time I try to get into the ACP?

Thanks,
victoryrock
by victoryrock
Thu Apr 15, 2010 4:46 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Who's been online
Replies: 1
Views: 123

Who's been online

I am looking for a MOD that would generally be in the Statistics area at the bottom that would show who all logged in for the day.

Is there such a MOD?

Thanks,
victoryrock

Go to advanced search