Search found 23 matches

by LexusAutosports
Thu May 06, 2010 12:31 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Social Network 0.7.2
Replies: 2650
Views: 249005

Re: [NEW] [BETA] Instant Messenger + User status MOD 0.4.0

I removed the IM bar from my site last night and noticed that the site loads very fast now. There is also no lag when a page loads. I did a speed test on the site with the bar (6.8 seconds) and without the bar (2.1 seconds). I really like this mod, but since my foorum is new I want the visitors not ...
by LexusAutosports
Wed May 05, 2010 5:11 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Social Network 0.7.2
Replies: 2650
Views: 249005

Re: [NEW] [BETA] Instant Messenger + User status MOD 0.4.0

It seems like when the member is logged in is when the site becomes slow when loading due to the chat looking for how many friends are online. Does anyone else seem to notice this? Please also notice each page loads normal when I am not logged in. Please check out what I mean if you log in using: h...
by LexusAutosports
Wed May 05, 2010 4:50 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Social Network 0.7.2
Replies: 2650
Views: 249005

Re: [NEW] [BETA] Instant Messenger + User status MOD 0.4.0

It seems like when the member is logged in is when the site becomes slow when loading due to the chat looking for how many friends are online. Does anyone else seem to notice this? Please also notice each page loads normal when I am not logged in. Please check out what I mean if you log in using: h...
by LexusAutosports
Wed May 05, 2010 4:20 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Social Network 0.7.2
Replies: 2650
Views: 249005

Re: [NEW] [BETA] Instant Messenger + User status MOD 0.4.0

Is there a way to turn off the IM bar through code or turn off the chat feature?
by LexusAutosports
Wed May 05, 2010 2:37 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Social Network 0.7.2
Replies: 2650
Views: 249005

Re: [NEW] [BETA] Instant Messenger + User status MOD 0.4.0

It seems like when the member is logged in is when the site becomes slow when loading due to the chat looking for how many friends are online. Does anyone else seem to notice this? Please also notice each page loads normal when I am not logged in. Please check out what I mean if you log in using: ww...
by LexusAutosports
Wed May 05, 2010 11:08 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blank Manage Forums Page ACP
Replies: 1
Views: 188

Re: Blank Manage Forums Page ACP

This was corrected, I had a misplacement of code in the common.php file in the languages directory.
by LexusAutosports
Tue May 04, 2010 6:31 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Social Network 0.7.2
Replies: 2650
Views: 249005

Re: [NEW] [BETA] Instant Messenger + User status MOD 0.4.0

I just installed on my phpBB 3.0.7-PL board and it works nice! This is one heck of a mod. I found after intalling you should delete your browser temporary files to insure that a cached version of your site does not load. Does anyone find that this mod slows their site down a little bit?
by LexusAutosports
Tue May 04, 2010 3:26 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Default friends & foes ??
Replies: 9
Views: 639

Re: Default friends & foes ??

This works great. Can someone modify it so that when a new user becomes a member they appear on the Admin's (2) friend list also. Right now this only adds the Admin (2) to the new member's friend list. Thanks I just did this mod in phpBB 3.0.7-PL1 and it works fine. Has anyone figured out how to pu...
by LexusAutosports
Mon May 03, 2010 12:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Blank Manage Forums Page ACP
Replies: 1
Views: 188

Blank Manage Forums Page ACP

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://www.lexusautosports.com Who do you host your board with? http://www.godaddy.com How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or ...
by LexusAutosports
Thu Apr 29, 2010 7:50 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Profile friend list
Replies: 220
Views: 53008

Re: Profile friend list

I finally fixed the problem for display the friends list in phpBB 3.0.7-PL1 To make this mod work, instead of looking for the following line in the memberlist.php $group_options .= '<option value="' . $row['group_id'] . '"' . (($row['group_id'] == $member['group_id']) ? ' selected="selected"' : '') ...
by LexusAutosports
Thu Apr 29, 2010 7:38 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Profile friend list
Replies: 220
Views: 53008

Re: Profile friend list

I narrowed it down to that it's my memberlist.php that is giving me the problem. When I search for the following code in phpBB 3.0.7-PL1 in the memberlist.php file it can't find it. $group_options .= '<option value="' . $row['group_id'] . '"' . (($row['group_id'] == $member['group_id']) ? ' selected...
by LexusAutosports
Thu Apr 29, 2010 6:02 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Profile friend list
Replies: 220
Views: 53008

Re: Profile friend list

Has anyone got this mod to work with phpBB 3.0.7-PL1? I installed it but the friendslist shows up blank with just a black bullet point all the way to the right. There are no error when adding or deleting a friend. It would be great if we could get this to work for the newest version of phpBB. I had...
by LexusAutosports
Wed Apr 28, 2010 7:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Username Color Not Changing for Group
Replies: 2
Views: 371

Re: Username Color Not Changing for Group

stevemaury wrote:Make it their default group.
That worked perfectly, thanks.
by LexusAutosports
Wed Apr 28, 2010 7:05 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Meebo Bar on phpBB
Replies: 20
Views: 3093

Re: [ALPHA] Meebo Bar on phpBB

I installed the toolbar on my site http://www.lexusautosports.com and it works perfectly. I'm using phpBB 3.0.7-PL1
by LexusAutosports
Wed Apr 28, 2010 5:16 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Username Color Not Changing for Group
Replies: 2
Views: 371

Username Color Not Changing for Group

I'm using phpBB 3.0.7-PL1

When I assign a user to the moderator group which has a green color, I then log in with the user assigned to the group and their username color does not change to green. What am I doing wrong?

Thanks

Go to advanced search