Search found 4 matches

by karthikkck
Sat Jun 26, 2010 9:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: facing problem with wp-admin after installing wp-united
Replies: 1
Views: 85

facing problem with wp-admin after installing wp-united

Hi All, I have installed phpbb3 with module wp-united to integrate users in my wordpress. I cant accessing my wordpress admin panel after installing wp-united module. I am using wpzoom as wordpress theme. How can I access my wp-admin? Please help me.....facing the problem from long time...I have tri...
by karthikkck
Tue Apr 20, 2010 10:50 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Install AutoMOD [help needed]
Replies: 69
Views: 5766

Re: Install AutoMOD [help needed]

Thank you so much for help. I followed your instructions. I think its styling problem. I will check. Thanks again.
by karthikkck
Tue Apr 20, 2010 8:36 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Install AutoMOD [help needed]
Replies: 69
Views: 5766

Re: Install AutoMOD [help needed]

I did "purge the cache" . what I need to do with style? Please give me more detail. Thank you for your fast response.
by karthikkck
Mon Apr 19, 2010 10:25 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: Install AutoMOD [help needed]
Replies: 69
Views: 5766

Re: Install AutoMOD [help needed]

Hi, I am having same problem here. When I visit "/install" I am getting redirected to login page..
I updated functions.php as mentioned in the discussion. I checked cookie settings too.
Still not able to install automod_1.0.0-rc3 on 3.0.7-PL1.
Please help me out.

Go to advanced search