Search found 25 matches

by Stryker-RaVeN
Sat Feb 06, 2010 7:55 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Twit Profile Link
Replies: 34
Views: 11398

Re: Twitter Profile Link

Thanks! Good mod, Was hoping it included memberlist and it does. :lol:
by Stryker-RaVeN
Sat Feb 06, 2010 7:49 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Ultimate Points
Replies: 517
Views: 79781

Re: Ultimate Points

Great mod, Thanks all for your hard work!
by Stryker-RaVeN
Sat Jan 23, 2010 10:50 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB OpenID ver 1.0.1
Replies: 160
Views: 34222

Re: [BETA] phpBB OpenID ver 0.3.0

Input needed Currently when a new user account is created via OpenID a random password is generated for the user. However, this password is never given to the user. I have 3 possible solutions, neither of which I am 100% satisfied with. PM the user We could send the password as a private message to...
by Stryker-RaVeN
Tue Mar 21, 2006 1:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] WPM 1.0.9
Replies: 129
Views: 25814

Just fixed it too. Here was the actual problem in case any others need it... During install it says to: # #-----[ FIND ]------------------------------------------ # message_die(GENERAL_MESSAGE, $message); } // if mode == register } } // End of submit Now, Be careful to realize there are 2 instances....
by Stryker-RaVeN
Tue Mar 21, 2006 1:03 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] WPM 1.0.9
Replies: 129
Views: 25814

OK so I have a very odd problem that I haven't been able to find the solution to. I have WOM 1.0.1 installed and I receive no errors anywhere on my board or with PMs. The problem is that when I setup a test user it never got a PM. I double checked that WPM was "on" and it was. I tried tur...
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: version 18 - posts lost
Replies: 8
Views: 576

ok worked now, gonna take a look at it.
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:32 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.17 Problem
Replies: 3
Views: 183

Not sure if I understand correctly, When I click on SnwMan0's signature it loads a website.
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: version 18 - posts lost
Replies: 8
Views: 576

hmm the forums don't even load for me...

I get "Page cannot be displayed"
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic installation
Replies: 2
Views: 126

make sure it's in the public_html folder. Sounds like you may be uploading to the root ftp folder instead.

Or maybe, the folder is named slightly differently. The folder's name is case sensitive so if it's named as phpBB you would view it as: http://www.sumpnutz.com/phpBB/
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:23 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: version 18 - posts lost
Replies: 8
Views: 576

It's always wise to create backups before upgrade/changing your phpbb installation.

Hmm, What is the URL to your website?
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: best way to determine phpBB version?
Replies: 2
Views: 191

There are 3 ways that come to mind.
1) On older installations version is usually at the bottom of the page if you visit.
2) On newer installations version is found as soon as you log into adminstrater panel.
3) You may find the version in mysql under phpbb_config
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:16 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Single word: Bearcat results in Forbidden
Replies: 1
Views: 102

Bearcat 780XLT

Sounds like the problem is located on their end. Obviously it works here ;)
Something may be configured wrong or a mod they installed is causing a conflict.
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:14 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Upgrading to new location
Replies: 1
Views: 99

First try renaming http://www.sumsar.com/phpBB/
to
http://www.sumsar.com/phpBB_backup/

Then visit forums to see if everything is working good.
If so, delete
http://www.sumsar.com/phpBB_backup/
by Stryker-RaVeN
Tue Nov 01, 2005 11:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: version 18 - posts lost
Replies: 8
Views: 576

Unless you have a database backup they are gone.
by Stryker-RaVeN
Sun Sep 18, 2005 6:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 100 GB of bandwidth a day? Is that enough?
Replies: 14
Views: 1175

Your looking at a forum way bigger then this one. I highly doubt this site passes 3,100 GB's a month.

Go to advanced search