Search found 10 matches

by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 6:14 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 200820

Re: ACP Announcement Centre

Is this correct? Should is show, ACP_ANNOUNCEMENTS_CENTER on the left?

Also

In the Moderator Control Panel, I dont get the option....
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 5:47 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: ACP Announcement Centre
Replies: 2432
Views: 200820

Re: ACP Announcement Centre

Whaaaa.... I can't get this to work. :cry: I'm running 3.0.7 on a windows GoDaddy account. I uploaded everything in the root folder to the root dir. I ran the install...no errors. I get the .MOD tab. Now what? I'm just trying to post the default message " Draft Announcements can be seen here!! :mrgr...
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 5:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Welcom Page Message for Forum Home.
Replies: 4
Views: 200

Re: Welcom Page Message for Forum Home.

Thanks again. I searched for, How to install a Mod I didn't get very good results.

Reading now...
Chris
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 5:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Welcom Page Message for Forum Home.
Replies: 4
Views: 200

Re: Welcom Page Message for Forum Home.

Pit...

I'm really green... How do I install this.

Thanks
Chris
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 4:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Welcom Page Message for Forum Home.
Replies: 4
Views: 200

Welcom Page Message for Forum Home.

Is there a way to add a welcome message to be displayed on the forums root. I have a drupal site I play to use for the public information, and the forum is suppose to be for the homeowners of our development. When they enter the forum at http://www.con cord ridge.org/phpbb3/ Along with showing regis...
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 2:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Post Button disappeard
Replies: 3
Views: 112

Re: Post Button disappeard

Damn, I searched the forum to before posting the same exact question....

Thanks Kevin!
Chris
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 2:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Lost ability to Post, on my Admin account
Replies: 2
Views: 80

Re: Lost ability to Post, on my Admin account

Thank you Kevin!

Now if I can only get my board email to work....

Chris
Kevin Clark wrote:Answered in your other topic here
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2089775
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 2:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No 'post/reply' buttons (split)
Replies: 11
Views: 235

Re: No 'post/reply' buttons (split)

Son of a ......


Thank you! Spot on, on that reply! Thank you, that fixed it immediately!


:D

Chris
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 1:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Lost ability to Post, on my Admin account
Replies: 2
Views: 80

Lost ability to Post, on my Admin account

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://concordridge.org/phpbb3/ Who do you host your board with? GoDaddy Windows How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conv...
by ConcordRidge
Wed May 05, 2010 1:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: No 'post/reply' buttons (split)
Replies: 11
Views: 235

No 'post/reply' buttons (split)

Sorry for the test, I didn't realize my post needed to be approved. Here is a screenshot of what I see. I'm logged in as 'concordridge' the account I used to create the forums, and as you can see, I once was able to post. But there is no "Post Topic" or whatever my sites buttons say, available. Than...

Go to advanced search