Search found 69 matches

by elsa23
Wed Nov 30, 2016 2:29 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] PhpBB Christmas
Replies: 292
Views: 27387

Re: [RC] PhpBB Christmas

Hi, with digi style :arrow: https://www.phpbb.com/customise/db/style/digi/ footer become very big, how to fix that please http://img4.hostingpics.net/thumbs/mini_198288eed.png There is a number of corrections that needs to be made for that style. Im not sure I have time to do it. I would have liked...
by elsa23
Thu Nov 17, 2016 9:15 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [RC] PhpBB Christmas
Replies: 292
Views: 27387

Re: [RC] PhpBB Christmas

Hi,
with digi style :arrow: https://www.phpbb.com/customise/db/style/digi/

footer become very big, how to fix that please

Image
by elsa23
Wed Oct 05, 2016 11:22 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 45171

Re: [Alpha1] Quick Title Edition 2.0.0

I mean, we can't see attribute in searsh result (active topics)
by elsa23
Wed Oct 05, 2016 7:43 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 45171

Re: [Alpha1] Quick Title Edition 2.0.0

Hi, please, how to make it working in search in a 3.1.9 board ?
the current phpbb github version dos not do it
Thanks
by elsa23
Mon Oct 03, 2016 3:36 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 45171

Re: [Alpha1] Quick Title Edition 2.0.0

Hi, thats means, we can not use it on a 3.1.9 borad ?
I have not installed yet, what to do in my 3.1.9 board ? thanks

Image
by elsa23
Fri Sep 16, 2016 11:41 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Social Sharing with OpenGraph Metatags
Replies: 178
Views: 23693

Re: [Beta] Social Sharing with OpenGraph Metatags

What is the file type? Facebook does not allow gifs. Must be a png or jpg. This is the image link : http://forum.elodieonline.com/images/Elodie-Frege_Forum-officiel.jpg I'm remote and don't have access to a browser to look at it. Give me a couple of hours. Take a look at this page. https://github.c...
by elsa23
Tue Sep 13, 2016 2:04 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Social Sharing with OpenGraph Metatags
Replies: 178
Views: 23693

Re: [Beta] Social Sharing with OpenGraph Metatags

Have you set up a default image? The home page does not have any images associated with it and requires a default image. Yes I do that, you can see it for google+ or pinterest http://forum.elodieonline.com/ In local, all works fine Thanks What is the file type? Facebook does not allow gifs. Must be...
by elsa23
Tue Sep 13, 2016 12:25 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Social Sharing with OpenGraph Metatags
Replies: 178
Views: 23693

Re: [Beta] Social Sharing with OpenGraph Metatags

jcocking wrote: Have you set up a default image? The home page does not have any images associated with it and requires a default image.
Yes I do that, you can see it for google+ or pinterest

http://forum.elodieonline.com/

In local, all works fine
Thanks
by elsa23
Tue Sep 13, 2016 8:23 am
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Social Sharing with OpenGraph Metatags
Replies: 178
Views: 23693

Re: [Beta] Social Sharing with OpenGraph Metatags

Strange, i have already clear the PHPBB cache and the browser cache, i have tried in several computers and always redirect to http://aquaforum.pt/forum/# I have already uninstalled the extension ant installed again without sucess. I donĀ“t know sincerely what is wrong. Regards PS: Tumblr give the sa...
by elsa23
Sun Sep 04, 2016 9:15 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Board Statistics
Replies: 225
Views: 28535

Re: [DEV] Board Statistics

Hi, users with iphone have this error when they come to board from link in facebook appli
For exemple : a post in facebook with a link to a post of the board, when user Click on it with facebook appli, error


Image
by elsa23
Sun Sep 04, 2016 5:22 pm
Forum: Abandoned Extensions
Topic: [ABD] Quick Title Edition 2.0.0
Replies: 342
Views: 45171

Re: [Alpha1] Quick Title Edition 2.0.0

Hi, I used 3.0 mod in my live board, now with 3.1.9, I can install this ext in my live board without issues ? I will lost db prefixes ?
Thanks
by elsa23
Sun Sep 04, 2016 1:11 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: issue with mass email
Replies: 5
Views: 158

Re: issue with mass email

I found 2 users in db thats have "en_us" on their profile, I change them to "fr", It works now :)
by elsa23
Sun Sep 04, 2016 11:41 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: issue with mass email
Replies: 5
Views: 158

Re: issue with mass email

When I send mass email to specific group (admin, or modo) it works :o
with user group (with all users) I have the same error

Go to advanced search