Search found 4 matches

by YamiHoshi
Thu Aug 19, 2010 7:36 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000)
Replies: 165
Views: 15313

Re: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000

>>petrocad3d 9 days later, it still doesn't work. Edit: The Mod is now working, but not working. I'm getting this: General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Unknown column 'post_bot_respond' in 'field list' [1054] SQL SELECT post_bot_respond FROM phpbb_posts WHERE post_id = 13 BACKTRACE FILE: includes/db/m...
by YamiHoshi
Tue Aug 10, 2010 3:22 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000)
Replies: 165
Views: 15313

Re: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000

Update:
http://www.yamihoshi.nl/files/images/pbots.png
And still not working.
What am I doing wrong?

Double post: There's a chance of 99,999.999.999.999.999%, that an Edit would been skipped.
by YamiHoshi
Tue Aug 10, 2010 10:12 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000)
Replies: 165
Views: 15313

Re: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000

My index.php config:

Code: Select all

Create forum (hidden) called 'Elisa'

Create into 'Elisa' new post
Write : 
FIND : '*'
DELAY : 0-0min
FORUM TARJET : Elisa

Replay this post
Write
BOTNAME : Elisa
SEND : MESSAGE
No answer at all.
by YamiHoshi
Mon Aug 09, 2010 5:53 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000)
Replies: 165
Views: 15313

Re: [BETA] Forum (phpbb3) with bot response (ALICE & Hal9000

I'm new in installing Mods on phpBB systems.
I installed this Mod, by following this, including the Admin CP version, but it doesn't show up in the Admin CP.
What do I have to do now?

Go to advanced search