Search found 67 matches

by Boomsling
Tue May 08, 2012 1:17 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adsense - appearing 3 times
Replies: 7
Views: 310

Re: Adsense - appearing 3 times

Yeah cheers, I set it up as such but it was just posting the 15 x 754 ad as if it were a user post so it was formatted as such and took up a lot of room. Ive managed to reduce it now.

Thanks again for your help.
by Boomsling
Tue May 08, 2012 11:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adsense - appearing 3 times
Replies: 7
Views: 310

Re: Adsense - appearing 3 times

Ok all fixed now, Ive messed a bit with the code to get rid of the 'user/member' bit that would usually have the avatar in it and reduced the size a bit.

Thanks Mick for the shove in the right direction.
by Boomsling
Tue May 08, 2012 11:03 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adsense - appearing 3 times
Replies: 7
Views: 310

Re: Adsense - appearing 3 times

I used the wrong code before but thanks to your pointer I've implemented the code you posted.

It now it display as if it were a post. Its too big!

I just want a simple, centred line 728 x 15 pixels under the first post.
by Boomsling
Tue May 08, 2012 10:48 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adsense - appearing 3 times
Replies: 7
Views: 310

Re: Adsense - appearing 3 times

...hang on I think I know where its gone wrong....
by Boomsling
Tue May 08, 2012 10:46 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adsense - appearing 3 times
Replies: 7
Views: 310

Re: Adsense - appearing 3 times

Yes I did.

I used this instruction:

For ads after the first post, find the line below and add the sample code before this line.

CODE: SELECT ALL
<!-- END postrow -->

I then inserted the code pasted in my first post before the <!--END POSTROW-->
by Boomsling
Tue May 08, 2012 9:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adsense - appearing 3 times
Replies: 7
Views: 310

Adsense - appearing 3 times

Hi I followed the tutorial here: http://www.phpbb.com/kb/article/advertisements-in-phpbb3 I opted to display ads after the first post so I inserted the following code into the view topic_body.html before <!-- END postrow --> <hr class="divider" /> <div class="panel"> <div class="inner"><span class="...
by Boomsling
Tue Jun 21, 2011 11:38 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Fixed thank to kindness and help of Lumpy Burgertushie

:D
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 8:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

HI

Ive tryed upload a couple mods in hope to circumvemt the problem

I tried these two

Sortables
nuCaptcha

Neither of those would show up, still same message.
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 8:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

ok, pm on its way. Thank you.

here is a image of the system error log

Image
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 7:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Thanks robert I have run through that and still no luck. It all used to work, boards been running since Jan 2011, built up 140 member 10,000k posts. My friedn tried to join and messaged me through steam about this error, its been driving me nuts for days now. I still just get: To prevent automated r...
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 7:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Checked them out before, they want $50 for the privilege to post a question. I do not currently have any rockettheme styles installed on the board. Its prosilver updated to 3.0.8. I have run the database_update.php file. Still no change. Pit$bull posts and suggestion indicated that this would reset ...
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 6:57 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Ok I have attempted to reset the board via these instruction I found here NOTE: Before proceeding backup all files and the database.* Upload all new files from a download of the full version, EXCEPT for config.php, the /images and /files folders. Go to yoursite.com/forumfolder/install/database_updat...
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 5:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Right, done that^

I moved the two old styles to a new folders so they are hid away but obtainable should things go wrong.

Installed the two updated version of prosilver and subsilver.

Flushed cache.

It now has the updated version of prosilver running and the problem still persists.
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 5:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Ive just downloaded th updated packe from this website 3.0.6 to 3.0.8

From that package Ive take the styles folder out containing prosilver and subsilver , re-compressed it and uploaded to the style folder.

Should I just delete the old style folders and replace with the new ones?
by Boomsling
Mon Jun 20, 2011 5:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [FIXED] Spambot countermeasures not displaying
Replies: 30
Views: 1766

Re: Spambot countermeasures not displaying

Ahhh. Ok. Do you know where I can download latest version?

I did just upload the prosilvet special edition style from here and install it. The problem still persisted.

Go to advanced search