Search found 28 matches

by fredtgreco
Wed Aug 11, 2004 3:38 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Rebuild Search Mod
Replies: 219
Views: 53465

Joe Belmaati wrote: I am running 2.0.10 and rebuilt my search index as late as two days ago with no problems..


Did you see anything in the code that I posted that could be the problem? I would REALLY like to do this, but never get beyond 0%.
by fredtgreco
Tue Aug 10, 2004 2:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: View Topics Since Last visit
Replies: 6
Views: 135

Thanks very much everyone. It worked like a charm.
by fredtgreco
Tue Aug 10, 2004 1:35 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: View Topics Since Last visit
Replies: 6
Views: 135

Just add this code to wherever you want the link to be displayed in overall_header.tpl <a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a> - Adam In the interest of phpbb for dummies :D if this is my overall_header.tpl, and I want the link to appear at the top right just above the actual p...
by fredtgreco
Tue Aug 10, 2004 1:20 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: View Topics Since Last visit
Replies: 6
Views: 135

What code would I look for and in what file? Where should I add it to the overall header?
by fredtgreco
Tue Aug 10, 2004 1:15 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: View Topics Since Last visit
Replies: 6
Views: 135

View Topics Since Last visit

Is there a way to have a link to this on pasges besides the index?

Can it be added as a hyperlink to the viewtopic?

Thanks.
by fredtgreco
Thu Jul 22, 2004 6:42 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB][2.0.10] Online/Offline/Hidden Mod v2.2.3
Replies: 133
Views: 16444

Famitsu,

Thanks. You WERE right. I wan't seeing the online/offline indicator at the bottom of the screen. I was looking for it at the top.

My fault. Thanks so much!
by fredtgreco
Thu Jul 22, 2004 12:40 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Rebuild Search Mod
Replies: 219
Views: 53465

No, that sounds wrong. Try posting your admin_ rebuild_search.php Ok. Here it is: <?php /*************************************************************************** * admin_rebuild_search.php * ------------------- * begin : Thursday, Jul 12, 2001 * copyright : (C) 2001 The phpBB Group * email : sup...
by fredtgreco
Thu Jul 22, 2004 6:03 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB][2.0.10] Online/Offline/Hidden Mod v2.2.3
Replies: 133
Views: 16444

PM problem

Famitsu, Great MOD. It is really helpful. I have just one problem that I think was mentioned above but noth answered. I private messages, the person who has the online/offline indicator is the "to" not the "from". Obviously, it would be better to have the sender shown as on or offline. What would I ...
by fredtgreco
Thu Jul 22, 2004 3:46 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Rebuild Search Mod
Replies: 219
Views: 53465

Try with the default settings. Depending on your server speed and with 60,000 posts to index, it could be a while before you see the percentage jump. FWIW, I've got ~10,000 posts and a full index takes about 15 minutes, but I am on a lightening fast server. OK. I tried it with the default settings,...
by fredtgreco
Wed Jul 21, 2004 10:24 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Rebuild Search Mod
Replies: 219
Views: 53465

Is this what is supposed to happen ? I ran the mod and it said 0% with a Next button under it, and then the page seems to click a refresh every 10-30 seconds and yet the % does not increase. I ran it first at 40,000 posts and 600 time interval and then again at 1000 and 120 with the same result. Wh...
by fredtgreco
Wed Jul 21, 2004 9:25 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simply Merge Threads
Replies: 482
Views: 154815

I'm running php 2.0.10 and after the install I get the following error:

Code: Select all

Template->make_filename(): Error - file does not exist
Anyone know what could be going on here?
by fredtgreco
Wed Jul 21, 2004 4:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Quotation marks error after conversion from XMB
Replies: 10
Views: 249

pentapenguin wrote: Did it work? (I've been gone a day.)
I'd still say to use the """ because you're technically not supposed to use quotes in HTML.


No. It messed up some posts as well (the formatting). I guess I will just live with it.
by fredtgreco
Tue Jul 20, 2004 1:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem: Text running off screen
Replies: 1
Views: 253

Problem: Text running off screen

Can someone help me with a screen/margins problem I have a board on which if someone types a word longer than the length of the screen (I know, no normal word should do this) the characters keep running off the edge of the screen. Shouldn't it word wrap? What do I adjust to fix this? Here is an exam...
by fredtgreco
Tue Jul 20, 2004 1:45 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Limit horizontal size of posts, like wordwrap
Replies: 7
Views: 337

CyberAlien wrote: open overall_header.tpl, and change width of first <table>


CyberAlien,

What would be an appropriate number to put in that table?
by fredtgreco
Tue Jul 20, 2004 2:38 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Rebuild Search Mod
Replies: 219
Views: 53465

Is this what is supposed to happen ? I ran the mod and it said 0% with a Next button under it, and then the page seems to click a refresh every 10-30 seconds and yet the % does not increase. I ran it first at 40,000 posts and 600 time interval and then again at 1000 and 120 with the same result. Wha...

Go to advanced search