Search found 34 matches

by ashishpatel.1992
Fri Jun 26, 2020 5:48 am
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][3.3][RC] Userreminder
Replies: 98
Views: 20394

Re: [3.2][3.3][RC] Userreminder

Thanks a lot for this extension. Keep it updated!
by ashishpatel.1992
Fri Jun 03, 2016 7:10 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Bug with OAuth login via New Topic
Replies: 4
Views: 259

Re: Bug with OAuth login via New Topic

I think phpbb should pass and encode the parameters in state=THE_STATE_PARAMETERS that should solve the issue
see this reference http://stackoverflow.com/questions/7722 ... parameters
by ashishpatel.1992
Fri Jun 03, 2016 6:16 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Register using OAuth phpBB
Replies: 0
Views: 257

Register using OAuth phpBB

Facebook or Google Registration on forum using OAuth is really needed. Is there any possibility? :?
by ashishpatel.1992
Tue May 31, 2016 1:03 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Similes image not updating
Replies: 5
Views: 163

Re: Similes image not updating

The problem is that old smilies were gif and new smilies are in svg format to maintain good quality for both PC and mobile users.
by ashishpatel.1992
Tue May 31, 2016 9:49 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Similes image not updating
Replies: 5
Views: 163

Re: Similes image not updating

I have thousands of posts and I don't think so it is feasible to edit all the post. There should be some solution to it. I have changed my themes Look and feel so old smilies doesnt fit good. So I wanted the new icons to be all over forum.
by ashishpatel.1992
Tue May 31, 2016 7:30 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Similes image not updating
Replies: 5
Views: 163

Similes image not updating

I have updated my smiley

Code: Select all

:)

with new image file but it is not reflecting in older posts. For new posts it is working. But for older posts I still see old smiley.
Old smiley name was smile.gif new smiley file name is 1f600.png
by ashishpatel.1992
Sat Dec 12, 2015 5:24 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Bug with OAuth login via New Topic
Replies: 4
Views: 259

Re: Bug with OAuth login via New Topic

The problem occurs only when guest try to post new topic and phpbb shows login page to guest. From there if user chooses google to login, I get the above mentioned error.
by ashishpatel.1992
Sat Dec 12, 2015 5:03 pm
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Bug with OAuth login via New Topic
Replies: 4
Views: 259

Re: Bug with OAuth login via New Topic

I tried that also. Still same issue.
by ashishpatel.1992
Sat Dec 12, 2015 4:04 pm
Forum: Extension Writers Discussion
Topic: How do I prevent OAuth account unlinking?
Replies: 4
Views: 226

Re: How do I prevent OAuth account unlinking?

I think you can hide the code for unlinking through CSS class. So that it doesnt show up in profile.
by ashishpatel.1992
Sat Dec 12, 2015 9:50 am
Forum: [3.1.x] Support Forum
Topic: Bug with OAuth login via New Topic
Replies: 4
Views: 259

Bug with OAuth login via New Topic

Hello, My OAuth Google Login works normally when going through login page. But when a guest goes into a forum and try to create a new topic and login page appears. the Google login throws the error for page http://mysite.com/forum/posting.php?mode=post&f=4 Here is error http://i.imgur.com/5keCEFz.pn...
by ashishpatel.1992
Wed Aug 07, 2013 1:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen
Replies: 18
Views: 2005

Re: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen

Tried changing it several times.
Even Cleared Cache, cookies, Truncated sessions.
Nothing worked :'(
I really dont know what is the problem.
it never happend before.
I have worked with several forums in my life.
by ashishpatel.1992
Wed Aug 07, 2013 11:15 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen
Replies: 18
Views: 2005

Re: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen

I am really sorry for what all happened. Actually I was setting up new fresh forum to test out the settings. Here I have setup new forum http://lanforum.nu This is normal english domain Freshly installed. only phpBB SEO mod installed I am hereby giving you authentication to work on it. Admin usernam...
by ashishpatel.1992
Wed Aug 07, 2013 7:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen
Replies: 18
Views: 2005

Re: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen

I have enabled the Board so that you can test. When you login and moved to index page. (you are logged in) When you click on any forum the session breaks and you appear to be logged out. And when you click on any topic in that forum session id comes to the URL. This only happens if website is viewed...
by ashishpatel.1992
Tue Aug 06, 2013 6:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Session Breaks when using Swedish Domain name
Replies: 1
Views: 586

Session Breaks when using Swedish Domain name

The Session Breaks when using Swedish Domain names. Visit it http://xn--lnforum-exa.nu/ username: test password: sunflower I tried the same on local server with localhost and 127.0.0.1 everything works fine. I have even followed the cookie guidelines and everything is perfect according to it. But wh...
by ashishpatel.1992
Tue Aug 06, 2013 6:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen
Replies: 18
Views: 2005

Re: phpBB Sessions Breaking when domain name have - hypen

Check Now
When you login with test as username and sunflower as password
You will loose session ID.

Go to advanced search