Search found 178 matches

by karimla131
Wed Aug 17, 2011 3:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: logging in
Replies: 1
Views: 731

logging in

hi i have a small problem ...
when the user make log in it work great but if he opened the home page in new tab or windows it just log him out and give it to him as a guest ... any help their ....
by karimla131
Wed Aug 17, 2011 3:47 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] cBB Portal 1.0.1
Replies: 135
Views: 14994

Re: [RC] cBB Portal 1.0.0

i am the admin and when i log in with my account it give me this error ...
by karimla131
Wed Aug 17, 2011 2:04 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] cBB Portal 1.0.1
Replies: 135
Views: 14994

Re: [RC] cBB Portal 1.0.0

i found this error while i am using the installation ..

Code: Select all

You must be a founder of the forum to access this section.
by karimla131
Wed Aug 17, 2011 11:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: updating
Replies: 10
Views: 398

Re: updating

thanks solved ...
by karimla131
Mon Aug 15, 2011 4:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: updating
Replies: 10
Views: 398

Re: updating

http://www.whatsup.xtreemhost.com/install

but please dont update it with yourself . just tell me why it is not working
by karimla131
Mon Aug 15, 2011 4:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: updating
Replies: 10
Views: 398

Re: updating

well i did this and it's worked but i opened my domainname/install .. i didnt find anthing except introduction .. i cant find anything ales ... thanks
by karimla131
Mon Aug 15, 2011 2:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: updating
Replies: 10
Views: 398

Re: updating

when i do what you said i found this error Warning: require(./../includes/startup.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vol1/xtreemhost.com/xth_7328893/htdocs/install/index.php on line 40 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ...
by karimla131
Mon Aug 15, 2011 1:19 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: updating
Replies: 10
Views: 398

Re: updating

yes i have lot of mods installed
by karimla131
Mon Aug 15, 2011 12:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: updating
Replies: 10
Views: 398

updating

hi
\
how can i update from 3.0.8 to 3.0.9 ?


thanks
by karimla131
Sun Jun 19, 2011 9:03 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 161627

Re: [RC] [NEW] Buttons menu 2.0.0

i am sorry for asking this but is it possible to open link in new window beside the new tab
and how to hide button if user login ?

thanks ...
by karimla131
Sat Jun 18, 2011 4:04 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: button menu for forum
Replies: 0
Views: 63

button menu for forum

hi i saw a mod called : Buttons menu MOD 2.0.0 but it has thing not working with my forum so i need anther mod is there is any one ???????
by karimla131
Sat Jun 18, 2011 2:27 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2
Replies: 1607
Views: 161627

Re: [RC] [NEW] Buttons menu 2.0.0

when i add a button in Arabic it give me " ???? " why can you tell me how to make it support to Arabic language

thanks
by karimla131
Wed Jun 15, 2011 10:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: problem with loggin in
Replies: 10
Views: 171

Re: problem with loggin in

can i know one thing why you make this problem solved when it is not ???????
by karimla131
Wed Jun 15, 2011 10:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: problem with loggin in
Replies: 10
Views: 171

Re: problem with loggin in

i tried this code but it not worked :: DELETE FROM `phpbb_config` ( `config_name` , `config_value` , `is_dynamic` ) VALUES ( 'al_fb_login', '0', '0' ), ( 'al_wl_login', '0', '0' ), ( 'al_oi_login', '0', '0' ), ( 'al_wl_client_id', '0', '0' ), ( 'al_wl_secret', '0', '0' ), ( 'al_fb_id', '0', '0' ), (...
by karimla131
Wed Jun 15, 2011 10:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: problem with loggin in
Replies: 10
Views: 171

Re: problem with loggin in

MOD author is not replying ....

Go to advanced search