Search found 7 matches

by rwgibbs
Fri Jun 26, 2009 1:59 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Text in Mouse Over
Replies: 1003
Views: 66730

Re: Topic Text in Mouse Over

I just want to make sure I understand the In-line instructions... How exactly do the In-line finds and in-line adds work?

Thanks.
by rwgibbs
Thu Jul 22, 2004 6:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems
Replies: 5
Views: 254

My problem was that my hosting account was with ASP instead of CGI... I downgraded to the Hosting with CGI account, and now everything works like a charm. I did have to swap the install.php file with one their Tech Support sent me. But I'm up and running great now. Thought I'd answer my own post for...
by rwgibbs
Thu Jul 22, 2004 4:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems
Replies: 5
Views: 254

My problem was that my hosting account was with ASP instead of CGI... I downgraded to the Hosting with CGI account, and now everything works like a charm. I did have to swap the install.php file with one their Tech Support sent me. But I'm up and running great now. Thought I'd answer my own post for...
by rwgibbs
Wed Jul 21, 2004 5:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems
Replies: 5
Views: 254

I've just come across an article in the Knowledge Base for installing on GoDaddy (my hosting is through a reseller of the same system as GoDaddy).

The article says I have to use a motified install page, but their link isn't good anymore.

Does anyone know anything more about that?
by rwgibbs
Wed Jul 21, 2004 4:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems
Replies: 5
Views: 254

Yeah....I've got that. But getting those same errors.
by rwgibbs
Tue Jul 20, 2004 8:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems
Replies: 5
Views: 254

Installation Problems

I've been attempting to load off and on for several months now, but would really like to get this going... After uploading all files via FTP, I go to the install (www.mydomain.com/forum/install/install.php)... I do get to the install page, but get all these errors prior to the configuration: Warning...
by rwgibbs
Tue Jul 20, 2004 7:33 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems with Installation
Replies: 0
Views: 85

Problems with Installation

I've been attempting to load off and on for several months now, but would really like to get this going... After uploading all files via FTP, I go to the install (www.mydomain.com/forum/install/install.php)... I do get to the install page, but get all these errors prior to the configuration: Warning...

Go to advanced search