Search found 171 matches

by jozomannen
Fri Feb 13, 2009 5:18 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: RedSilver 3
Replies: 59
Views: 30831

Re: RedSilver 3

The style has been updated for phpBB3 3.0.4 The only change more then minor fixes for upgrading from 3.0.2 --> 3.0.4 is that I've added a gradient in the bottom so pages that aren't very high will end more smoothly than before. While we await the style team to approve the style, I've added a tempora...
by jozomannen
Sun Dec 14, 2008 1:18 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: I have a bunch of forum threads I need to get into my forum
Replies: 1
Views: 89

I have a bunch of forum threads I need to get into my forum

I've searched a lot, but can't find out how to do this. I have a database filled with a bunch of topics and posts, now I would like to add all of these to my phpBB3 board, and I will make a php script for this. I know that I should add data to: phpbb_topics and phpbb_posts, but are there anything el...
by jozomannen
Thu Dec 11, 2008 8:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems with PHP code within CODE
Replies: 7
Views: 136

Re: Problems with PHP code within CODE

Ah ok, I'll talk to them then, thank you!
by jozomannen
Wed Dec 10, 2008 12:01 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80659

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

@jozomannen
So, you´ve tried the fopen or not?
Yepp I've tried that, still nothing else than a blank page.
by jozomannen
Tue Dec 09, 2008 10:50 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80659

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Hello, CURL is enabled as default ... But you can try to reconfig the mod to use FOPEN ... You can read how to set up the mod in my :arrow: knowledge base ... If it´s not working, please post the url of the feed ... I've just used the one that comes with the installation: http://phpbb3.smika.net/la...
by jozomannen
Tue Dec 09, 2008 8:37 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)
Replies: 1060
Views: 80659

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

I've installed it now, but I just get a blank page, I've tried it on two forums but the first time when the RSS should be fetched, it's just showing a blank page, then I refresh it and the forum is working fine until the next time it's running. I checked my phpinfo and allow_url_fopen is set to "On"...
by jozomannen
Tue Dec 09, 2008 8:18 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems with PHP code within CODE
Replies: 7
Views: 136

Re: Problems with PHP code within CODE

Yeah it's when someone is posting it in my forum. phpBB 3.0.3

Code: Select all

Error message:
Method Not Implemented

POST to /forum/posting.php not supported.
Apache/2.2.8 Server at www.site.com Port 80
by jozomannen
Mon Dec 08, 2008 10:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems with PHP code within CODE
Replies: 7
Views: 136

Problems with PHP code within CODE

This generates an error, how can I fix it? <?php include("includes/connection.php"); if ((isset($_POST[title])) && (isset($_POST[post]))) { $sql="INSERT INTO coming_soon_post (title, post, date) VALUES ('$_POST[title]','$_POST[post]',NOW())"; if (!mysql_query($sql,$con)) { die('Error: ' . mysql_erro...
by jozomannen
Mon Dec 01, 2008 6:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Get user_id
Replies: 3
Views: 99

Re: Get user_id

Thank you!
by jozomannen
Mon Dec 01, 2008 5:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Get user_id
Replies: 3
Views: 99

Re: Get user_id

I tried this that should work for phpBB2, but it isn't working for phpBB3

echo "userid: " . $userdata['user_id'];
by jozomannen
Mon Dec 01, 2008 3:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Get user_id
Replies: 3
Views: 99

Get user_id

I need to put the user_id within a hidden form field, how do I get the user_id from the user that sends the form?

<input type="hidden" name="user_id" value="......USER_ID......." />

Thanks in advance!
by jozomannen
Mon Dec 01, 2008 5:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: File upload = Internal Server Error
Replies: 1
Views: 58

File upload = Internal Server Error

When I'm trying to upload (attach to a post) it says: Internal Server Error

I've tried simple PHP upload scripts on the same server, but I get the same error.

I run Windows, Apache and PHP5, do you guys have any suggestions what might be the problem?
by jozomannen
Sun Nov 30, 2008 11:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding custom page
Replies: 7
Views: 279

Re: Adding custom page

Perfect, big thanks!
by jozomannen
Sun Nov 30, 2008 9:55 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding custom page
Replies: 7
Views: 279

Re: Adding custom page

I used this guide and got it to work when I have the file within the forum directory, but not when it's outside. The guide: http://www.phpbb.com/kb/article/add-a-new-custom-page-to-phpbb/ So the site works from site.com/forum/page.php but not on site.com/page.php, how should I change the code to mak...
by jozomannen
Sat Nov 29, 2008 7:22 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Adding custom page
Replies: 7
Views: 279

Re: Adding custom page

I don't get that to work, there's the script stops after: $user->session_begin();

Go to advanced search