Search found 20 matches

by Derek T.
Sun Jan 22, 2017 6:58 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: cant see install page
Replies: 5
Views: 278

Re: cant see install page

I had the same problem and it was because I hadn't upgraded tp PHP 5 or above on the server. What version is your server running?
by Derek T.
Sun Jan 22, 2017 6:52 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 41044

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

I just tried purging the cache and nothing changed. This is the board: http://www.theportforum.com/ Some of the users wanted "Unread Posts" in the header so I put a link to that in the "Main website URL:" in General settings so that it appears in the lower part of the header. Since making that chang...
by Derek T.
Fri Jan 20, 2017 1:39 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 41044

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

in the prosilver_se/template/overall_header.html file. find: {U_INDEX} replace with: http://whatever.com your link goes there. Thanks. I have just tried that and it didn't work. Here is the relevant code block from overall_header.html... <div id="site-description" class="site-description"><a id="lo...
by Derek T.
Thu Jan 19, 2017 11:39 pm
Forum: Extensions in Development
Topic: [3.2][RC] Site Logo
Replies: 304
Views: 45557

Re: [3.2][RC] Site Logo

Does your extension allow us to change the url that the site logo links to?
by Derek T.
Thu Jan 19, 2017 11:15 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x
Replies: 90
Views: 41044

Re: [HOW TO] Change your logo in 3.2.x

I have successfully changed my site logo using the instructions above. Thank you.

How do I change the url that is linked to when clicking on the site logo?
by Derek T.
Thu Jan 19, 2017 11:01 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Adding a hyperlink to front menu
Replies: 5
Views: 474

Re: Adding a hyperlink to front menu

Thanks - I found it soon after posting the response :smile:

Now I need to find out how to get the link attached to the site logo to got to the front page rather than "New Posts" :wink:
by Derek T.
Thu Jan 19, 2017 10:39 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Adding a hyperlink to front menu
Replies: 5
Views: 474

Re: Adding a hyperlink to front menu

I don't seem to have any option named "General Settings".

Can you please post an image of the ACP showing where to find this?
by Derek T.
Thu Jan 19, 2017 8:47 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Adding a hyperlink to front menu
Replies: 5
Views: 474

Adding a hyperlink to front menu

I have recently upgraded to 3.2.0 and the users of my forum have asked for a link to be added to the main landing page. I want to add it here: Screen Shot 2017-01-19 at 20.42.38.png Which file do I have to edit to add an additional link to that menu? Also, which file do I have to edit to make that l...
by Derek T.
Sun Jan 15, 2017 11:01 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.0 and TapaTalk
Replies: 12
Views: 2305

Re: 3.2.0 and TapaTalk

there is one in development but its nothing to do with phpBB so you won't find anything about it on here Apart from people being collaborative and helpful? I really do wonder why people feel the need to be so blunt on forums like this which are specifically dedicated to people seeking help and advi...
by Derek T.
Sun Jan 15, 2017 10:35 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: 3.2.0 and TapaTalk
Replies: 12
Views: 2305

3.2.0 and TapaTalk

I cannot find a TapaTalk upgrade for phpBB 3.2.0.

Is it now redundant given how well 3.2.0 renders on a mobile device?
by Derek T.
Sun Jan 15, 2017 6:02 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] Blank pages after upgrade to 3.2.0
Replies: 5
Views: 823

Re: Blank pages after upgrade to 3.2.0

Thanks - I had a look at the log file and there were lots of fatal errors relating to missing files in the extension folders. I copied them back in and the forum is now visible again :D

I have disabled the extensions as they are not working so still some way to go but thanks for the tip ;)
by Derek T.
Sun Jan 15, 2017 5:43 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] Blank pages after upgrade to 3.2.0
Replies: 5
Views: 823

Re: Blank pages after upgrade to 3.2.0

The extensions I was trying to copy were TapaTalk and Auto Back-up.
by Derek T.
Sun Jan 15, 2017 5:41 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: [SOLVED] Blank pages after upgrade to 3.2.0
Replies: 5
Views: 823

[SOLVED] Blank pages after upgrade to 3.2.0

I have spent most of today upgrading my forum from 3.1.10 to 3.2.0. The auto upgrade seemed to execute correctly (lots of "Success" messages at the end and no errors) but my forum was invisible - all pages were completely blank. I read some stuff on this forum and realised I hadn't upgraded php on t...
by Derek T.
Sat Feb 18, 2012 2:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: MySQL Backup
Replies: 5
Views: 572

Re: MySQL Backup

Thanks, guys. I get the message - I've bailed too early on the MOD install so need to try harder :roll:

I'll post a support request when I get some time to look at it again.

Cheers ;)

Go to advanced search