Search found 48 matches

by jalabelle2
Fri May 06, 2005 12:54 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 297123

Since installing this mod, I get the following errors when editing any posts: Warning: Missing argument 14 for prepare_post() in /../forum/includes/functions_post.php on line 124 Warning: Missing argument 15 for prepare_post() in /../forum/includes/functions_post.php on line 124 Warning: Missing ar...
by jalabelle2
Tue Mar 15, 2005 12:36 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 353011

fixed (Apache2-Webserver only): Warning: Cannot modify header information - headers already sent #-----[ OPEN ]------------------------------------------ # /mods/iai/iai_functions.php #-----[ FIND ]------------------------------------------ # flush(); #-----[ REPLACE WITH ]-------------------------...
by jalabelle2
Wed Jan 26, 2005 1:57 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 353011

jsr wrote:
jalabelle2 wrote:Ok, here I am again...

Does anyone have any idea at all how to fix my problem above? I'm sure it's something really small that I'm missing there...just can't get it.

Thanks again........


make sure you've done everything in the file.


I did...twice.
by jalabelle2
Sat Jan 22, 2005 10:02 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 353011

Ok, here I am again...

Does anyone have any idea at all how to fix my problem above? I'm sure it's something really small that I'm missing there...just can't get it.

Thanks again........
by jalabelle2
Fri Jan 14, 2005 6:52 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 353011

proper_bo wrote: The main cause of that error is that html code has already been sent.
Most of the time it is because a php page has blank space after the closing php tag. Go through your php files and make sure that the last two characters you can see in the file are ?>


Already did that...
oh well. :D
by jalabelle2
Tue Jan 11, 2005 4:15 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 353011

I have a small (I hope) problem with this mod. Everything works great, except when my AI bot responds to posts. After I make a post that the bot is going to reply to, it gives the following error: Warning: Cannot modify header information - headers already sent in C:\Program Files\YellowTip\Htdocs\p...
by jalabelle2
Sun Jan 09, 2005 1:04 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 297123

That still isn't working for me. I use Plus 1.52 and there's probably MANY more mods I have to compensate for. I'd love to get it done and working, but too much of a hassle for me to do myself. (too in-depth for my beginners knowledge.)

Thanks anyway, Makc666!
by jalabelle2
Thu Jan 06, 2005 2:47 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Medal System MOD [ Latest: 0.4.6 ]
Replies: 969
Views: 175691

Wow...I wish I knew this stuff a little bit more. :D

It worked great...I'm up and running again! Thanks a lot!!!
by jalabelle2
Wed Jan 05, 2005 7:01 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Forum AI v0.2.0
Replies: 2278
Views: 353011

at the very end there is a posted workaround involving header files, lines 469-478, commenting them worked fine for me.


At the end of what? I'm having the same header issues, and cannot find the fix. This is the only problem I'm having...once it's fixed I can install it live!
by jalabelle2
Wed Jan 05, 2005 5:45 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Medal System MOD [ Latest: 0.4.6 ]
Replies: 969
Views: 175691

Mod works fine for me, but I just started getting this error: (and this ONLY happens when removing a medal from a user) Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/XXXX/public_html/medalcp.php on line 191 Warning: Cannot modify header information - headers alre...
by jalabelle2
Mon Dec 06, 2004 3:58 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.10] Admin Links
Replies: 24
Views: 30162

When I first put this code in, I got an Unexpected T_VARIABLE error and the left menu wouldn't show up. I took the space out between "Main Admin Only" and the ")" and that got rid of the error, but the link section would no longer show up in the menu unless I took all of this code out. :D Wish I kne...
by jalabelle2
Mon Dec 06, 2004 4:44 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 297123

any idea why I get this message, ONLY when editing a post (everything else works fine..and its done this on two seperate installs) Warning: Missing argument 14 for prepare_post() in /home/jalabell/public_html/includes/functions_post.php on line 129 Warning: Missing argument 21 for submit_post() in /...
by jalabelle2
Mon Dec 06, 2004 1:31 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.10] Admin Links
Replies: 24
Views: 30162

Awesome mod...one question. Is there a way to make it so only user id=2 can use the links? I put up a link to phpMyAdmin, then logged in. I signed out, and logged in as a test admin on my board, and got right into phpMyAdmin without entering a password. I deleted cookes, but it made no difference. I...
by jalabelle2
Sun Dec 05, 2004 4:37 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 297123

Where in the code (which file) is this title pulled from? I want to change it so it says something other than "Cash Mod Logs" (probably just "Logs") but I'm not sure how to do so. Is having the cash mod installed causing a conflict here somehow? (it's listed out of alphabetical order here...odd...s...
by jalabelle2
Sun Dec 05, 2004 6:55 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 297123

First off, great mod. I have it installed, and all seems to be working well, but I do have one cosmetic problem that I'd like to fix. http://www.jalabelle.com/temp/log_actions_ss.bmp As you can see in the image, it's listed in the left menu as "Cash Mod Logs" I'm assuming this is not correct. Where ...

Go to advanced search