Search found 4 matches

by poizon22
Mon Apr 23, 2012 7:43 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [Beta] Stargate Portal 1.0.0
Replies: 1421
Views: 137695

Re: [Beta] Stargate Portal 1.0.0

Hello. I installed Stargate Portal version 3.2.1 on phpbb 3.0.10. And it only works with prosilver. When I try to apply the mod to "ABSOLUTION" style it says: The submitted form was invalid. Try submitting again. Please help, thank you very much i have ported absolution to sgp just havent updated i...
by poizon22
Fri Apr 20, 2012 11:27 am
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: AutoMod doesnt apply mod to
Replies: 1
Views: 359

Re: AutoMod doesnt apply mod to

SHould IA wait for the answer till the fucking new year?
by poizon22
Thu Apr 19, 2012 10:12 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: AutoMod doesnt apply mod to
Replies: 1
Views: 359

AutoMod doesnt apply mod to

Hello.
I have a problem, when i try to apply the stargate portal mode to ABSOLUTION style throught AUTOMOD it says: The submitted form was invalid. Try submitting again.
It works only with prosilver.

Please help me, thank you
by poizon22
Thu Apr 19, 2012 10:10 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [Beta] Stargate Portal 1.0.0
Replies: 1421
Views: 137695

Re: [Beta] Stargate Portal 1.0.0

Hello. I installed Stargate Portal version 3.2.1 on phpbb 3.0.10.
And it only works with prosilver.
When I try to apply the mod to "ABSOLUTION" style it says: The submitted form was invalid. Try submitting again.

Please help, thank you very much

Go to advanced search