Search found 236 matches

by daveb86
Mon Sep 14, 2020 11:43 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Send emails from board
Replies: 1
Views: 164

Send emails from board

Morning all, I'm looking for an extension if possible that will allow the sending of emails from the board / ACP to non registered users for the following reason. I am using the contact admin extension but have set this so the contact submissions are posted into a selected forum via a "BOT Account"....
by daveb86
Fri Jan 10, 2020 9:53 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Add text link to Admin send Email.txt
Replies: 3
Views: 151

Re: Add text link to Admin send Email.txt

Just put link in plain text, the email client will be the responsible to render it as a link. Text https://www.phpbb.com/ More text As far as i know, phpBB do not support HTML in their email templates, so you can't add a name. correct, no html and no bbcode in the email templates. robert Thanks guys.
by daveb86
Fri Jan 10, 2020 8:39 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Add text link to Admin send Email.txt
Replies: 3
Views: 151

Add text link to Admin send Email.txt

Evening all Another dumb question that i already should know the answer to. I am currently trying to customise the admin_send_email.txt file to include a text link in the email footer. I have tried all of the below examples, but neither seem to display correctly in the email. (Obviously excusing the...
by daveb86
Thu Jan 09, 2020 10:04 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: The submitted form was invalid. Try submitting again on Login attempts
Replies: 6
Views: 743

Re: The submitted form was invalid. Try submitting again on Login attempts

</Solidjeuh> wrote:
Thu Jan 09, 2020 9:58 pm
Clear forum cookies and browser cache, close browser and try again
Cheers Andy - Cant believe was something so simple!
by daveb86
Thu Jan 09, 2020 9:57 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: The submitted form was invalid. Try submitting again on Login attempts
Replies: 6
Views: 743

The submitted form was invalid. Try submitting again on Login attempts

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.3.0 What is your board's URL? www.dutyhosts.net Who do you host your board with? Hosting24 How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on your board? Fresh I...
by daveb86
Mon Jun 05, 2017 6:46 am
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: [SOLVED] Add Sidebar in Prosilver on 3.2
Replies: 3
Views: 777

Re: [SOLVED] Add Sidebar in Prosilver on 3.2

KomiDesign wrote:
Mon Jun 05, 2017 5:52 am
To receive some help, probably you should install phpbb first on your demo link :) .
I did at first.

But then found somewhere else you can get answers quicker
by daveb86
Sat May 27, 2017 3:35 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: Adding a Sidebar in Prosilver 3.2
Replies: 1
Views: 802

Adding a Sidebar in Prosilver 3.2

Please, can someone give me the template changes to add a sidebar on the right-hand side of the forum using Prosilver 3.2?

Thanks
Dave
by daveb86
Fri Apr 28, 2017 10:31 pm
Forum: [3.2.x] Styles Support & Discussion
Topic: [SOLVED] Add Sidebar in Prosilver on 3.2
Replies: 3
Views: 777

[SOLVED] Add Sidebar in Prosilver on 3.2

Hello there Im trying to reduce the width of the forum and align it to the left so i can have a sidebar installed on the right. I have done a search for this and tried some possible ways out but none have worked for me. Can someone please provide steps on how i can reduce the width and left align th...
by daveb86
Fri Aug 14, 2015 10:33 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Profile Tables and Allignment
Replies: 1
Views: 156

Re: Profile Tables and Allignment

Is anyone able to assist with this ? :D

Cheers
Dave
by daveb86
Wed Aug 12, 2015 8:12 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Theme colours not changed
Replies: 16
Views: 520

Re: Theme colours not changed

Hi Robert Yes since the original post i uploaded a fresh copy of the colours.css from the download package. Im not seeing the Green color at all even in Firefox which i have just downloaded and installed and nor on my phones browser. I have gone through the usual of clearing the cookies and the cach...
by daveb86
Wed Aug 12, 2015 7:27 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Profile Tables and Allignment
Replies: 1
Views: 156

Profile Tables and Allignment

Ok so the little mini profile information bit to the right of this post Is it possible to make it all center alligned and have tables around each section and looking smart Same as i had done for 3.0 here >> https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=74&t=2171353 ) Im currently using the Prosilv...
by daveb86
Wed Aug 12, 2015 7:20 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Theme colours not changed
Replies: 16
Views: 520

Re: Theme colours not changed

click here: http://excelmasters.co.uk/forum/styles/prosilver/theme/colours.css first, you must have edited that file with something strange for it to not have any spaces or line breaks in it. look at the very first line, do you see the body background colour there? it has not been changed from when...
by daveb86
Wed Aug 12, 2015 6:38 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Theme colours not changed
Replies: 16
Views: 520

Re: Theme colours not changed

according to the colours.css file,( http://excelmasters.co.uk/forum/styles/prosilver/theme/colours.css) your body background is set to background-color:#F5F7FA; not white and not green either. not sure what you are changing or how you are changing it. you should be downloading the prosilver/theme/c...
by daveb86
Tue Aug 11, 2015 10:58 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Theme colours not changed
Replies: 16
Views: 520

Re: Theme colours not changed

I have tried to change the variable with the quick links MCP and UCP to the same color as the forabg. The html body background should be showing as white "FFFFFF" but still showing green for me I did make a few changes to the templates but il be undoing those changes tomorrow although i cant see any...
by daveb86
Tue Aug 11, 2015 7:33 pm
Forum: [3.1.x] Styles Support & Discussion
Topic: Theme colours not changed
Replies: 16
Views: 520

Re: Theme colours not changed

Hi Lumpy I have made a few changes to the colours.css file but nothing seems to have changed when viewing the page. I have cleared the cache in the ACP, Changed the load settings to recompile and also cleared all browser settings deleted the cache and reloaded the page. But still nothing has changed...

Go to advanced search