Search found 6 matches

by evisitors
Mon Sep 24, 2012 3:27 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: [split from] Please help me install Automod!
Replies: 8
Views: 680

Re: [split from] Please help me install Automod!

Oh Sorry Got it LOL!!!

But where is mChat? I see this only....

http://prntscr.com/g5bhj
by evisitors
Mon Sep 24, 2012 3:26 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: [split from] Please help me install Automod!
Replies: 8
Views: 680

Re: [split from] Please help me install Automod!

Sir,

Now I am trying to install mChat...
I have uploaded zip & found success http://prntscr.com/g56sa

But where to go from this point?
by evisitors
Mon Sep 24, 2012 3:22 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: [split from] Please help me install Automod!
Replies: 8
Views: 680

Re: [split from] Please help me install Automod!

:P

A Big Thanks :-)


That Worked!!!
by evisitors
Mon Sep 24, 2012 3:17 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: [split from] Please help me install Automod!
Replies: 8
Views: 680

Re: [split from] Please help me install Automod!

I read the link gave by you for atleaset 20 times even the other link also of tutorial... I have tried with mChat also but can't find install script. Root Uploaded to root Dir, & rest of two files also on root dir install.xml & contrib. ( http://prntscr.com/g566l ) Can't Locate install script here t...
by evisitors
Mon Sep 24, 2012 3:03 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: [split from] Please help me install Automod!
Replies: 8
Views: 680

Re: [split from] Please help me install Automod!

Yes Sir, Exactly There I am stuck.... I am not getting any option to run the script? Can you tell me what will be my install script? My Web URL is evisitors.webege.com & this is the path I have uploaded the files.... http://prntscr.com/g560h Sorry for stupid questions as I even Don't know HTML ;) Th...
by evisitors
Mon Sep 24, 2012 1:47 pm
Forum: [3.0.x] AutoMOD
Topic: [split from] Please help me install Automod!
Replies: 8
Views: 680

[split from] Please help me install Automod!

Hi All,

I am stuck on Installing AutoMOD.
I have uploaded the files at root (http://prntscr.com/g50kg).

But I can't see Mods option in ACP - (http://prntscr.com/g50ms)

Can Some one please tell me which step I made wrong :? ?

Go to advanced search