Search found 11 matches

by gregrowe
Fri Mar 29, 2013 3:40 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Last member name not updating
Replies: 1
Views: 86

Last member name not updating

Not a big issue, but was wondering why it is happening.
When I approve several new members the last member name doesn't always update.
I have checked that the user has been added and I have run the resynchronise stats with no effect.
Any ideas please?
by gregrowe
Wed Mar 20, 2013 5:19 am
Forum: phpBB Discussion
Topic: Thank you, thank you, thank you!
Replies: 1928
Views: 879165

Re: phpBB.com Website Feedback

It was a great experience installing the forum onto my site.
Much easier than I though it was going to be and when I did get stuck got some great help on here!

:D
by gregrowe
Sun Mar 03, 2013 1:00 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing header image in we-universal
Replies: 8
Views: 646

Re: Changing header image in we-universal

Thanks guys, yes that worked, who would have thought?
by gregrowe
Sun Mar 03, 2013 12:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't get images to display in posts
Replies: 11
Views: 749

Re: Can't get images to display in posts

Thanks for the replies :)

Yes my bad on choosing the wrong link. I have tried it using the correct link but it still wont show.

Code: Select all

[img]http://www.flickr.com/photos/93752470@N08/8519447071/[/img]
One of the members has successfully posted an image so it just must be me :oops:
by gregrowe
Sat Mar 02, 2013 7:24 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing header image in we-universal
Replies: 8
Views: 646

Re: Changing header image in we-universal

Brilliant! Thanks Robert. Is it possible have the same gap in between the text blocks? In case I didn't do all the code properly, here is what I have... <li><a href="http://www.landscape-photography-fine-art.com/index.html" title="Home">Link Back to website.</a></li><li><a href=&...
by gregrowe
Sat Mar 02, 2013 6:36 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing header image in we-universal
Replies: 8
Views: 646

Re: Changing header image in we-universal

Thanks Robert. This is the link http://www.landscape-photography-fine-art.com/landscape-forum/ I have solved the header image problem, I found the image in the pro silver file and replaced it. Just trying to work out how to place a link on the header back to my site. I know there are plenty of posts...
by gregrowe
Sat Mar 02, 2013 3:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't get images to display in posts
Replies: 11
Views: 749

Can't get images to display in posts

I followed the instructions, tried to do a search to no avail, so now I am asking here. I have my image size set to 0,0 to avoid the "cant find image size" error. So I insert the image link from Flickr into the post, select the link and then click on the IMG tag. But the image does not app...
by gregrowe
Sat Mar 02, 2013 12:32 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing header image in we-universal
Replies: 8
Views: 646

Re: Changing header image in we-universal

Can someone please provide a link to how to edit this style? (We-universal)
I can't find any files for this style on my host server.
:roll:
by gregrowe
Fri Mar 01, 2013 12:05 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing header image in we-universal
Replies: 8
Views: 646

Changing header image in we-universal

I tried a search on this but couldn't find it and not sure if this is the right place or not. being a newbie here I am still making my way around. :) Firstly I am very confused about the installation of styles. I followed the instructions as best I could and installed the We-Universal style. Great s...

Go to advanced search